Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 335.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Perceeloppervlakte:
    260 m²
  • Inhoud:
    499 m³
  • Beukenlaan 18, WIERDEN

    In de groene en rustige wijk "De Grote Maat" ligt deze ruime 2-onder-1 kap woning. Met zijn 3 slaapkamers en mogelijkheid voor een 4e is het een heerlijke gezinswoning. Een fijne, met schuifdeuren afsluitbare, keuken en een ruime serre achter de woning geven deze woning net wat extra's. De woonkamer met airco heeft, buiten de centrale verwarming, ook nog een comfortabele houtkachel. De woning is gelegen dicht bij het gezellige centrum van Wierden en ook winkels, scholen en speeltuin zijn op korte afstand. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de snelweg. Een garage met smeerkelder maken het helemaal compleet.

    Maar loop met ons mee door de woning:
    Parkeren kan op eigen terrein en voor bezoek is er ook voldoende gelegenheid in de buurt. Aan de voorzijde komen we binnen via de entree in de hal met garderobenis, toilet, meterkast en trapkast. De woonkamer en keuken zijn gescheiden door authentieke schuifdeuren waardoor je een fijne open ruimte kunt creëren. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. We lopen door de bijkeuken met bergruimte en CV-installatie naar de ruime serre vanwaar je heerlijk kunt genieten van de besloten achtertuin. Vanuit de serre loop je naar de garage met (smeer)kelder en de aangebouwde bergingen.
    We gaan naar de eerste verdieping:
    aangekomen op de overloop heb je toegang tot een bergkast, 3 slaapkamers met vaste kasten waarvan 1 slaapkamer met airco. In de badkamer vinden we een ligbad, toilet en een wastafelmeubel met wastafel.
    Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping:
    Hier is ruimte voor de wasmachine en de droger. De ruimte is zeer geschikt als bergzolder maar door de grote dakkapel zeker ook geschikt voor een 4e slaapkamer.


    BIJZONDERHEDEN:
    * airco in de masterbedroom en woonkamer
    * garage met smeerkelder
    * serre achter de woning
    * mogelijkheid tot 4e slaapkamer
    * kavel 260m2


    Kortom, een ruime woning in een fijne beurt. Heeft u interesse? maak snel een afspraak voor een bezichtiging.