Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 925.000,-
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1949
  • Woonoppervlakte:
    233 m²
  • Perceeloppervlakte:
    814 m²
  • Inhoud:
    816 m³
  • Wierdensestraat 77, RIJSSEN

    Aan de rand van het levendige centrum van Rijssen staat deze zeer ruime vrijstaande woning. Gelegen op een ideale locatie, bevinden winkels, supermarkten, openbaar vervoer, het stadspark en de prachtige tuinen van Kasteel het Oosterhof zich allemaal op loopafstand. Deze woning biedt een overvloed aan ruimte en comfort. De ruime en lichte woonkamer leidt naar een volledig uitgeruste woonkeuken met moderne apparatuur en stijlvolle schuifdeuren die uitkomen op het terras, perfect voor gezellige avonden en etentjes met familie en vrienden. De woning beschikt over vijf ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of voor het inrichten van een thuiskantoor. De badkamer is volledig uitgerust en biedt alle comfort die je nodig hebt. De grote, keurig aangelegde tuin is een paradijs voor tuinliefhebbers en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Daarnaast is er een overkapping achter het huis waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Parkeergelegenheid is ruim beschikbaar met een carport voor twee auto's en een grote oprit. Daarnaast biedt de woning veel bergruimte, zowel binnen als buiten. De woning, oorspronkelijk gebouwd in 1949, is in 2001 volledig verbouwd, uitgebreid en gerenoveerd. Het geheel is helemaal aangepast naar hedendaagse woonwensen met energielabel A++.

    Loop met ons meer door de woning:

    Begane grond: we komen binnen in de ruime hal met garderobe en toegang tot kantoor/speelruimte, woonkamer, toilet, kelder met waterontharder, en bijkeuken. In de woonkamer, met een prachtige Jatoba massieve houten vloer, is de mogelijkheid om diverse hoekjes te creëren. Gezellig bij de gashaard, lekker rustig in het aparte hoekje of in de "en-suite kamer" die met schuifdeuren af te sluiten is. De erkers maken de ruimtes lekker licht en ruim. Vanuit de woonkamer komen we in de grote woonkeuken. Ook hier weer voldoende ruimte en opbergmogelijkheden. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De moderne keuken (in 2019 geheel vernieuwd)) is van alle gemakken voorzien en heeft een fijn uitzicht over de grote tuin. De schuifdeuren geven toegang tot het terras en de tuin. De bijkeuken, die te bereiken is via de keuken, de hal en vanaf buiten, biedt ook weer voldoende kasten en opbergmogelijkheden. Tevens is hier een uitstortgootsteen. Via de hal gaan we naar de:
    Eerste verdieping: ook hier ervaar je het ruimtelijke gevoel. Vanuit de overloop heb je toegang tot de 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, de grote masterbedroom is tevens voorzien van een wastafel. De wasruimte met wasmachine/droger aansluiting en een uitstortgootsteen en de badkamer met ligbad, douchehoek, toilet en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Via de vaste trap gaan we naar de:
    Tweede verdieping: behalve de bergzolder zijn hier ook nog twee mooie slaapkamers.

    Wonen in het centrum van Rijssen hoeft niet te betekenen dat je niet kunt genieten van het groen. Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen in de zon of de schaduw. Gaat de voorkeur uit naar overdekt genieten in de tuin? neem dan plaats in de afsluitbare overkapping waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en/of drankje met familie of vrienden. De auto's kunnen gestald worden onder de dubbele carport met laadpaal en aangebouwde berging.

    Bijzonderheden:
    * 42 zonnepanelen
    * dubbele carport
    * energielabel A++
    * afsluitbare overkapping
    * 5 slaapkamers
    * zeer veel bergruimte
    * luxe maatwerkkasten in woonkamer en keuken
    * aparte ruimte voor kantoor of speelkamer
    * zeer ruime kavel van 814m2
    * aan de rand van het centrum
    * op loopafstand van diverse faciliteiten
    * laadpaal onder carport

    Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige royale woning. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de ruimte die deze woning te bieden heeft!