Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 450.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    111 m²
  • Perceeloppervlakte:
    725 m²
  • Inhoud:
    489 m³
  • Wethouder H.H. Korteboslaan 61, RIJSSEN

    Ontdek deze prachtige 2/1 kap woning, gelegen op een van de mooiste plekjes in Rijssen. Geniet van de rust en natuur aan de rand van de bossen van Kasteel "Het Oosterhof" en het gemak van het nabijgelegen stadspark. Het bruisende centrum van Rijssen, met zijn diverse winkels en gezellige restaurantjes, is op loopafstand te bereiken.
    Deze woning is met zorg onderhouden en verbouwd met hoogwaardige materialen. Op het royale perceel bevindt zich een ruime vrijstaande garage (33m2) met voldoende ruimte voor een auto en fietsen.

    Loop met ons mee door de woning:

    Begane grond: Via de voordeur betreed je de ruime hal, waar je toegang vindt tot de kelder en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal loop je door naar de moderne woonkamer, die is voorzien van vloerverwarming en sfeervolle openslaande deuren naar het terras. Een gezellige gashaard maakt de woonkamer compleet. De halfopen keuken is uitgerust met een vijfpits gaskookplaat, vaatwasser, koel/vriescombinatie en combimagnetron, waardoor het een ideale ruimte is voor kookliefhebbers.
    Het achter portaal biedt extra gemak met een nis voor wasmachine en droger, een apart toilet met fontein, en toegang tot een multifunctionele speel-/werkkamer die ook dienst kan doen als praktijkruimte. Buiten kun je heerlijk ontspannen onder de overkapping of in een van de vele zonnige of schaduwrijke plekjes in de ruime tuin.
    Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, waaronder een ruime master-bedroom met een inloopkast. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel, en biedt een comfortabele en stijlvolle plek om te ontspannen.
    Zolder: De zolder is te bereiken via een vlizotrap en biedt extra bergruimte. Tevens is hier de Cv-installatie geplaatst.


    Bijzonderheden:
    - aan bos en nabij stadspark
    - op loopafstand van centrum van Rijssen
    - zeer ruime kavel en grote tuin
    - instapklaar
    - extra werk/speelkamer op begane grond
    - ruime hoge garage (33m2) met spouwmuren


    Dit charmante huis combineert het beste van natuur en stadsleven, en biedt een ideale leefomgeving voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!