Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 195.000,-
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, tussenwoning
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1970
 • Woonoppervlakte:
  88 m²
 • Perceeloppervlakte:
  186 m²
 • Inhoud:
  364 m³
 • Welleweg 25, RIJSSEN

  Ben jij onder de 35 jaar en ben je op zoek naar een eigen woning? Lees dan snel verder, want wij hebben een hele ruime tussenwoning te koop op een superfijne plek in Rijssen. Het betreft een voormalige huurwoning welke wordt gegund aan jonge starters! Hoe fijn is dat!
  De woning heeft een leuke tuin met een kleine overkapping, ligt bovendien zeer centraal nabij scholen, kerken, bossen, hertenkamp en het gezellige centrum van Rijssen is zelfs op loopafstand.
  De dichte keuken is echt wel ruim te noemen, er zijn 3 slaapkamers en er is een achterom met toegang tot de (fietsen) berging.

  Loop met ons mee door de woning:
  Bij binnenkomst aan de voorzijde kom je in de hal met toilet, meterkast en ruime bergkast. De keuken is eenvoudig en heeft toegang tot de provisiekelder. Via de achterdeur loop zo de tuin in. Achter het huis is tussen de schuur en de keuken een overkapping waardoor de (fietsen)berging droog te bereiken is. Via de poort aan de achterkant van de woning kun je ook in de tuin komen. Handig, dan hoef je niet met de fiets of containers door de woning. Vanuit de fijne lichte woonkamer met houtkachel heb je een mooi zicht op de straat.

  We nemen de trap naar de 1e verdieping:
  De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon en 1 met vaste wastafel. Hier vind je ook de badkamer met wastafel, toilet en douche.
  Verder met de vaste trap naar de 2e verdieping: hier kom je op een verrassende grote ruimte welke diverse mogelijkheden biedt.

  Bijzonderheden:
  * deze woning wordt gegund aan starters tot 35 jaar die de woning zelf gaan bewonen.
  * 3 slaapkamers en mogelijkheid tot 4 slaapkamers
  * dichtbij scholen, kerken, bossen en het centrum van Rijssen
  * perceelgrootte: 186 m2

  Heb jij interesse in deze leuke woning? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om een bezichtiging af te spreken. Wellicht wordt dit betaalbare huis je nieuwe thuis.

  Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld via diverse externe kanalen. Team Snijders Makelaars kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.