Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 295.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    115 m²
  • Inhoud:
    341 m³
  • Walstraat 75, RIJSSEN

    Welkom aan de Walstraat 75 in Rijssen. Een heerlijk appartement in het bruisende centrum van Rijssen. Dit mooie ruime appartement biedt het beste van comfortabel wonen en een uitstekende locatie. Het ligt dichtbij voorzieningen als winkels, restaurants, openbaar vervoer en supermarkt. Bezoek het winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen of geniet van een lekker drankje op het terras. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, hoe heerlijk is dat? Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin, een stel of zelfs als een ruimte voor gasten. Geniet op het ruime terras van een lekker kopje koffie of een drankje en ervaar de rust midden in de stad. Natuurlijk is er een lift, een eigen berging en een zwerfparkeerplaats in de kelder.

    Loop met ons mee door het appartement:
    Het bezoek kan zich melden bij de intercom en vanuit het appartement kan de voordeur geopend worden. In de keurige entree zijn de postvakken, het trappenhuis en de lift naar boven. Wij nemen de trap naar boven en komen uit in de centrale hal. Via de open galerij kom je (langs het terras) in het "voorportaal" met toegang tot 4 appartementen. Meteen als je het appartement binnenkomt ervaar je hoe lekker ruim het is. De grote hal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet, een ruime berging en de grote woonkamer met half open keuken. Op de vloer ligt nieuw PVC wat doorgetrokken is van de hal naar de woonkamer. De woonkamer is een heerlijke plek mede door de grote ramen aan de voorzijde en hier kun je volop genieten van de gezellige bedrijvigheid van het centrum van Rijssen.
    De half open keuken biedt genoeg ruimte en alle apparatuur om lekker te kokkerellen is aanwezig. Terug naar de hal, 2 slaapkamers waar met gemak een 2-persoons bed in kan. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot het zonnige terras met uitzicht over het keurige binnenplein.
    De royale badkamer heeft een groot wastafelmeubel met 2 wastafels, een douche en ruimte voor de was/droger combinatie. De was kun je ook goed drogen in de berging, wat tevens de cv-ruimte is en dan blijft er nog genoeg ruimte over voor je boodschappen of andere spullen. Kortom een heerlijk appartement op een super plek.

    We noemen nog een aantal bijzonderheden:
    * gelegen in het centrum
    * 115 m2 woonoppervlak
    * nieuwe pvc vloer in hal en woonkamer
    * eigen berging in kelder + zwerfparkeerplaats
    * kosten VVE € 450,- per maand inclusief voorschot verwarming
    * lekker ruim terras op het zuiden/westen
    * woonkamer en slaapkamer voorzien van airconditioning.

    Nieuwsgierig geworden naar dit veelzijdige appartement? Maak snel een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen en wie weet wordt dit jullie nieuwe (t)huis!