Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 350.000,-
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Inhoud:
    366 m³
  • Walstraat 65, RIJSSEN

    Ontdek dit comfortabele appartement in het bruisende centrum van Rijssen! Op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer, supermarkten, gezellige restaurants en sfeervolle terrasjes vinden we dit ruime 4-kamerappartement op de eerste verdieping van appartementencomplex en winkelcentrum De Hoge Wal. Dit winkelcentrum is inpandig en eenvoudig te bereiken via lift en roltrap. Het appartement beschikt over een eigen berging, een zwerfparkeerplaats in de kelder en een lift, wat het wonen hier extra comfortabel maakt. In het midden van het complex is een grote binnenplaats/tuin waar alle bewoners toegang tot hebben. De loggia is momenteel ingericht als een praktische werkkamer, maar kan eenvoudig naar wens worden aangepast om zo een extra slaapkamer te creëren. Tevens is er mogelijkheid tot het eenvoudig realiseren van nog een extra slaapkamer ter hoogte van de huidige eetkamer.

    Loop met ons mee door het appartement:
    Bij aankomst kunnen bezoekers zich eenvoudig melden via de intercom, waarna je vanuit het appartement de voordeur kunt openen. Bij binnenkomst in de verzorgde entree vind je de postvakken, het trappenhuis en de lift naar boven. Wij kiezen ervoor om de trap te nemen en komen uit in de overdekte centrale hal, waar je altijd droog binnenkomt. Zodra je het appartement binnenstapt, valt direct de ruime opzet op. De royale hal biedt toegang tot de berging, de badkamer, het toilet, de masterbedroom en de royale woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de 2e slaapkamer en de loggia welke op dit moment in gebruik is als werkkamer.
    De vloer is voorzien van laminaat, dat doorloopt van de hal naar de woonkamer en de slaapkamers. De woonkamer is een heerlijke ruime plek om te vertoeven, mede dankzij de grote ramen aan de voorzijde die volop licht binnenlaten. Vanuit hier kun je genieten van het uitzicht op het levendige centrum van Rijssen.
    De royale badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met een enkele wastafel, een douche, een ligbad en ruimte voor de wasmachine en droger. In de berging, waar ook de boiler is geïnstalleerd, is er meer dan genoeg ruimte voor je boodschappen of andere spullen. Kortom, dit is een heerlijk appartement op een toplocatie!

    We noemen nog een aantal bijzonderheden:
    * gelegen in het centrum
    * 125 m2 woonoppervlak
    * rolluiken aan de voorzijde
    * isolerende beglazing in gehele appartement
    * mogelijkheid tot extra slaapkamers (4)
    * eigen berging in kelder + zwerfparkeerplaats
    * kosten VVE € 387.64,- per maand (inclusief € 100,-- voorschot verwarming en € 34,52 voor vervanging blokverwarming)

    Dit appartement graag zelf bekijken? Maak snel een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen en wie weet wordt dit jouw nieuwe (t)huis!