Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 415.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    129 m²
  • Perceeloppervlakte:
    374 m²
  • Inhoud:
    654 m³
  • Van Broekhuizenstraat 5, RIJSSEN

    Ben je op zoek naar je droomhuis? Zoek niet verder. Deze vrijstaande woning aan de Van Broekhuizenstraat 5 te Rijssen is nu beschikbaar en biedt veel mogelijkheden om er het huis van je dromen van te maken. Gelegen op een ideale locatie in de gewilde wijk "Het Nieuwland", met scholen, het gezellige centrum van Rijssen en recreatiemogelijkheden op loopafstand, is dit de perfecte plek om je toekomst te starten. De woning biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en in de heerlijke ruime tuin kun je genieten van zomerse barbecues. Ook is er genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. De kelder biedt tal van mogelijkheden, of het nu dient als berging, fietsenstalling, speelkamer, hobbyruimte of als extra opslag.

    Maar loop met ons mee door de woning:
    We komen binnen in de gang met toegang tot het toilet. Tevens is hier een garderobe, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. We lopen door naar de gezellige woonkamer met open haard. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het kantoor/hobbykamer en de keuken. Via de loopdeur in de achterpui kom je op het zonnige terras (met zonnescherm) en de tuin. De dichte keuken is voorzien van een koelkast, 5-pits gasfornuis, wasemkap en oven en biedt genoeg ruime voor een eettafel. Vanuit de hal (met bergkast) gaan we naar de kelder. De 1e berging is voorzien van een wasmachine/drogeraansluiting, CV-opstelling en ideaal als provisieruimte. Via de garage kom je in de volgende berging welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.
    We gaan naar de eerste verdieping:
    De overloop biedt toegang tot de badkamer met ligbad, toilet en wastafel en de 3 slaapkamers, allemaal met vaste kasten en 1 met balkon. De zolder is te bereiken via de vlizotrap.
    De royale achtertuin is te bereiken via een afsluitbare poorten biedt voldoende privacy.

    BIJZONDERHEDEN:
    * ruime kavel van 374 m2
    * gedeeltelijk voorzien van rolluiken
    * nabij scholen, centrum, bossen en recreatiemogelijkheden
    * grotendeels onderkelderd

    Kortom, zie jij jezelf hier wel wonen? maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!