Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 368.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    106 m²
  • Perceeloppervlakte:
    189 m²
  • Inhoud:
    428 m³
  • Stationsdwarsweg 58, RIJSSEN

    Heb jij er altijd van gedroomd om te wonen aan de rand van het centrum? Wij mogen nu deze super leuke woning aanbieden. Aarzel niet, maar kom gewoon kijken! In dit heerlijke karakteristieke vrijstaande woonhuis zetten wij de deur graag voor jou open om het fijne gevoel te ervaren.
    Je ziet hier zelfs nog glas-in-lood ramen en originele paneeldeuren. Deze woning is in 2016 van top tot teen gerenoveerd naar de woonwensen van nu. De ruime achtertuin met vijverpartij, terras en diverse borders is op het zuiden gelegen en heeft de perfecte mogelijkheid voor het realiseren van een veranda. Laat je verrassen en kom met eigen ogen zien hoe leuk het is om dicht bij het gezellige centrum van Rijssen te wonen met genoeg ruimte in en om het huis.

    We nemen je graag mee door de woning:
    Via de karakteristieke entree kom je in de hal met garderobe en toilet, vervolgens kom je in de fijne lichte "eetkamer" met nog oude details. Aangrenzend kom je in de sfeervolle woonkamer, vanuit hier heb je een prettige kijk op de achtertuin en natuurlijk ontbreken de openslaande tuindeuren niet. De open keuken heeft diverse apparatuur en vanuit hier kom je in de zeer ruime bijkeuken met keukenblok en witgoedaansluiting, de achterdeur biedt toegang tot het terras.

    Eerste verdieping: via de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers van goed formaat, waarvan er één over een vaste kledingkast beschikt. Op de verdieping bevindt zich ook de ruime moderne badkamer met ligbad, toilet, regendouche en wastafelmeubel.
    Tweede verdieping: via een vlizotrap is toegang tot de zolderberging.

    Bijzonderheden:
    - volledig gerenoveerd in 2016
    - authentieke details aanwezig, zoals o.a. glas in lood ramen en originele paneeldeuren
    - dichtbij het centrum gelegen
    - Havezate de “Oosterhof” en het volkspark om de hoek
    - goed onderhouden
    - kavelgrootte 189m2

    Spreekt bovenstaande je aan? Plan dan nu jouw bezichtiging, misschien is dit wel je nieuwe droomwoning!