Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 995,-
  • Status:
    verhuurd
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    71 m²
  • Inhoud:
    197 m³
  • Verhuurd

    Rozengaarde 14, RIJSSEN

    Wonen in hartje centrum van Rijssen? Wie wil dat nu niet. En dan ook nog in dit prachtige appartementencomplex, van alle gemakken voorzien! In het in 2014 gebouwde complex "TUSVELD" is een 3-kamer appartement beschikbaar gekomen voor de verhuur. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en heeft een inpandig balkon. Binnen enkele minuten ben je bij de supermarkt, bakker, markt, terrasjes en veel meer. Een omgeving waar van alles te doen en te vinden is.

    Loop met ons mee door het complex:
    We beginnen in de afgesloten parkeergarage waar elk appartement een eigen parkeerplek heeft. Ideaal, je hoeft niet op zoek naar een vrij plekje. Je fiets zet je veilig in de berging waar ook gelegenheid is om eventuele je elektrische ros op te laden. Met de trap of de lift gaan we naar de 2e verdieping en bekijken het appartement:

    Je komt binnen in de hal met meteen links en rechts toegang tot de 2 slaapkamers. Verderop de meterkast, het toilet met fontein en de badkamer met inloopdouche en wastafel. De wasmachine en/of droger kun je makkelijk kwijt in de berging waar tevens CV installatie hangt. We lopen door naar de lichte woonkamer met open keuken. Natuurlijk is de keuken voorzien van vaatwasser, koelkast wasemkap en combi magnetron. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over een historisch stukje Rijssen. En hoe fijn is het om 's morgens vanaf je eigen inpandige balkon te genieten van een heerlijk kopje koffie met op de achtergrond de stadse geluiden van Rijssen.
    Visite kun je binnenlaten door middel van de intercom met beeld. Ze komen in de ruime centrale hal waar ook de postbussen zijn. Met de trap of lift kun je vandaar uit naar alle verdiepingen en het gezamenlijke middenterrein

    Wat maakt dit appartement zo bijzonder?
    * het hele appartement is voorzien van vloerverwarming.
    * vloer is voorzien van een PVC
    * compleet ingerichte keuken
    * beveiligde parkeerplaats met berging in de parkeerkelder
    * centrale deuren zijn elektrisch
    * rolstoel vriendelijk
    * gelegen hartje centrum Rijssen
    * voorkeur van verhuurder gaat uit naar kandidaten die langere tijd willen huren

    Verhuurder stelt als eis dat het (gezamenlijke) inkomen bruto 4x de maandhuur is.
    Tevens zal er een digitale huurders check worden gedaan.

    We snappen dat u enthousiast geworden bent dus neem snel contact met ons op om een afspraak in te plannen.