Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 495.000,-
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1989
  • Woonoppervlakte:
    101 m²
  • Perceeloppervlakte:
    457 m²
  • Inhoud:
    521 m³
  • Rabbi Keizerstraat 17, RIJSSEN

    Op een fijne rustige plek in de wijk "De Braakmanslanden" ligt deze ruime semi-bungalow. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond is de woning geschikt voor diverse doelgroepen. Ouderen die willen baden en slapen op de begane grond, een gezin met kinderen of misschien wil je wel een praktijk of kantoor aan huis. Mogelijkheden te over.
    De woning is gelegen op een ruime kavel met een fraai aangelegde tuin, 2 overkappingen, een blokhut en diverse terrassen. Er is altijd wel een plekje te vinden in de zon of schaduw. De keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. De hoge plafonds geven, met name in de woonkamer, een heerlijk ruimtelijk gevoel. De ruimte binnen én buiten zal je verbazen.

    De woning heeft dak-, vloer- en muurisolatie, dubbele beglazing en er zijn 14 zonnepanelen op het dak geplaatst. Dat is een groot pluspunt met de huidige tarieven.

    Loop met ons mee door de woning:
    De auto's kunnen geparkeerd worden op eigen terrein, maar ook in de omgeving is genoeg parkeergelegenheid voor familie en vrienden. Vanuit de carport komen we binnen in de hal (met airco) vanwaar je toegang hebt tot de meterkast, 3 slaapkamers, de keuken, het toilet, de badkamer en de woonkamer. We lopen via de half open keuken met inbouwapparatuur naar de fijne lichte woonkamer. De woonkamer heeft naast de CV en vloerverwarming ook nog een gashaard. We lopen door en komen weer in de hal met links 2 bergkasten en rechts toegang tot één van de badkamers. Deze badkamer heeft een ligbad en een wastafelmeubel. De volgende deur geeft toegang tot het aparte toilet met fonteintje. Van de 3 slaapkamers is er 1 voorzien van een inbouwkast. In de middelste slaapkamer kun je door middel van een vlizotrap naar de ruime bergzolder. Deze is voorzien van een dakraam dus geschikt voor meerdere doeleinden. Dan lopen we door 1 van de slaapkamers naar de berging/garage waar ook de CV installatie en de zonneboiler hangt, maar er is ook nog genoeg ruimte om de fietsen te stallen. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de besloten achtertuin. Achter de berging kom je in de 2e badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet, urinoir, bidet en wasmachineaansluiting.
    De tuin is fraai aangelegd en heeft diverse terrassen. Onder 1 van de overkappingen kun je heerlijk genieten van een hapje of een drankje met op de achtergrond de vele vogelgeluiden.

    Vanuit de hal en 1 van de slaapkamers heb je toegang tot de 2 zolderbergingen waar genoeg ruimte is voor al je opbergspullen.

    Bijzonderheden:
    * baden en slapen op begane grond
    * ruime kavel: 457m2
    * airco
    * ventilator in de woonkamer
    * vloerverwarming in badkamer, keuken, woonkamer en hal
    * 14 zonnepanelen
    * zonneboiler
    * 2 badkamers
    * rustig gelegen
    * energielabel B

    Nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige woning? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet wordt dit jullie nieuwe (t)huis.