Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 395.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1957
  • Woonoppervlakte:
    95 m²
  • Perceeloppervlakte:
    790 m²
  • Inhoud:
    435 m³
  • Nijverdalseweg 95, RIJSSEN

    Op een gunstige locatie aan een doorgaande weg en op fietsafstand van het gezellige centrum van Rijssen, bieden wij deze vrijstaande eengezinswoning aan. De woning is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 790m² en biedt tal van mogelijkheden om er je eigen droomhuis van te maken.
    Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte op een goede locatie. De royale tuin biedt voldoende mogelijkheden tot uitbreiding van de woning en dan nog is er genoeg ruimte voor ontspanning, tuinieren en buitenactiviteiten. Vanaf het balkon bij de master-bedroom kun je heerlijke genieten van het uitzicht over de tuin.

    Loop met ons mee door de woning:

    Begane grond:
    We betreden de woning aan de voorzijde en komen binnen in de hal. Hier bevindt zich een toilet, de toegang tot de provisiekelder (inclusief meterkast), de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. De lichte woonkamer heeft een afgescheiden gedeelte dat ideaal is voor een eettafel. De dichte keuken is eenvoudig en voorzien van een wasemkap. In de keuken zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de keuken heb je toegang tot het achterterras en de ruime tuin.
    Eerste verdieping:
    Via de overloop kom je bij de drie slaapkamers, die allemaal zijn voorzien van een vaste kast. Twee van de slaapkamers hebben een eigen wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde biedt daarnaast nog een extraatje: een balkon met uitzicht op de prachtige tuin. De badkamer op deze verdieping beschikt over een toilet, een wastafel en een inloopdouche.
    Zolder: De zolder is bereikbaar met een vlizotrap.

    BIJZONDERHEDEN:
    - perceelgrootte: 790m²
    - 3 slaapkamers
    - op fietsafstand van centrum van Rijssen
    - mogelijkheid tot realiseren van eigen oprit
    - ruime uitbreidingsmogelijkheden

    Ben je op zoek naar een woning met karakter en potentie? Dan is de Nijverdalseweg 95 de perfecte keuze voor jou.
    Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.