Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 299.500,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    112 m²
  • Perceeloppervlakte:
    251 m²
  • Inhoud:
    406 m³
  • Markeloseweg 4, RIJSSEN

    Aan de rand van het gezellige centrum van Rijssen staat deze leuke twee-onder-één kap woning. Lopend de boodschappen doen, slenteren door de winkelstraat of een drankje op een terras, wie wil dit nu niet. Door de bijzondere details is dit zeker geen standaard huis. Als eerste valt natuurlijk de erker op waardoor je vanuit de kamer een mooi uitzicht hebt over de Markeloseweg. Aan de achterzijde staat de garage en kom je via de poort in de gezellige tuin. Heb je aan de 3 slaapkamers niet genoeg, dan kun je op zolder nog makkelijk extra kamers creëren door een dakkapel te plaatsen. Kortom een gezinswoning maar ook voor stelletjes of zelfs alleen kan dit een gezellig thuis worden.

    Kom met ons mee door de woning:
    Via de entree aan de zijkant kom je in de hal met toilet en meterkast. In de woonkamer valt meteen de erker op waardoor je een fijne lichtinval hebt. Door naar de half open keuken (met diverse inbouwapparatuur) vanwaar je een heerlijk uitzicht op de tuin hebt. Ideaal is de bijkeuken waar je nog een extra koelkast en/of diepvries kunt plaatsen. Hier bevind zicht ook de CV-ketel en een extra kast voor eventueel voorraad. We lopen door naar buiten naar de gezellige beschutte tuin waar je heerlijk kunt zitten onder de overkapping. Het mooie hieraan is dat je die aan drie zijdes af kunt sluiten met elektrische screens, dus je kunt nog langer genieten van de zwoele zomeravonden. Achter in de tuin staat de vrijstaande garage welke te bereiken is vanaf de oprit aan de achterzijde. De auto kan binnen staan maar ook is er parkeergelegenheid op eigen terrein.

    De 1e verdieping:
    We komen aan op de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers (waarvan 1 met balkon) en de nette ruime badkamer. In de badkamer is een toilet, douchecabine, wastafel en designradiator. Heel compleet dus.

    Via de vast trap gaan we naar de 2e verdieping:
    Hier vind je de wasmachine aansluiting en voldoende bergruimte. Heb je niet genoeg aan 3 slaapkamers? dan kun je hier nog een 4e en zelfs een 5e slaapkamer maken.

    Bijzonderheden:
    * Lekker dicht bij het centrum
    * Vrijstaande garage met eigen oprit
    * Kavelgrootte: 251m2
    * Bouwjaar 1993
    * Overkapping achter het huis, afsluitbaar met screens

    Altijd al graag bij het centrum willen wonen maar wel met tuin en garage? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet is dit huis binnenkort je thuis!