Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 449.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    163 m²
  • Perceeloppervlakte:
    374 m²
  • Inhoud:
    807 m³
  • Kruisweg 31, RIJSSEN

    Zo vaak komen deze royale en bijzondere woningen aan de Kruisweg niet op de markt maar eindelijk is er weer een beschikbaar.

    Letterlijk aan de rand van Rijssen ligt deze, zeer ruime split-level woning. Aan de overkant op 100 meter afstand begint het buitengebied van "Hollands Schwarzwald" met mooie wandel- en fietsroutes. Op korte afstand ligt het splinternieuwe zwembad en diverse sportfaciliteiten. Deze woning is uniek door de bijzondere indeling en de ongekende ruimte. Meteen bij binnenkomst valt de lichte en open sfeer op van zowel de woonkamer als de keuken. Mede door de speelse indeling biedt deze woning veel mogelijkheden. Een speel-, studie- of hobbyruimte, noem maar op. Op het grote terras (op het zuiden) aan voorzijde kun je heerlijk genieten van het zonnetje. Zit je liever wat meer in de schaduw? dan is er genoeg plek achter de woning in de fraai aangelegde tuin. Met 4 slaapkamers, twee badkamers, de entresol met vide en genoeg bergluiken en bergruimte is dit een ideale gezinswoning.


    Maar loop met ons mee door de woning:
    We beginnen in het souterrain, te bereiken via een loopdeur of de elektrische garagedeur, hier is genoeg ruimte om 2 auto's te stallen. Daarnaast is er nog een grote berging met ruimte genoeg voor meerdere fietsen en diverse werkbanken. In een aparte bijkeuken is de opstelling voor wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier de Brink hetelucht verwarmingsinstallatie.
    1e level: via de hal met bergkast kom je met een paar traptredes op de overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad, douche, wastafel. Op de overloop is een grote ingebouwde kledingkast. Vanuit deze overloop heb je ook toegang tot de fraai aangelegde tuin aan de achterzijde.
    2e level: met wederom een korte trap kom je in de ruime living met houtkachel en grote schuifpui naar het zonnige terras. Hier overheerst het ruimtelijke gevoel doordat de hoogte tot de nok reikt. De lichte open keuken heeft een in hoogte verstelbaar blad en kijkt uit op de tuin. De hal met meterkast, garderobe nis en toilet komt uit bij de voordeur.
    3e level: deze is te bereiken vanuit de woonkamer. Wederom via een korte trap heb je toegang tot de overige 2 slaapkamers en badkamer met toilet, douche en wastafel.
    4e level: hier bevindt zich een entresol met vide te gebruiken als een werk-/speel-/hobbyruimte die uitkijkt over de living.

    Bijzonderheden:
    - geweldige locatie aan de rand van Rijssen
    - unieke indeling door verschillende levels
    - inhoud 807 m3
    - woonoppervlak 163 m2
    - ruime inpandige garage voor 2 auto's
    - parkeergelegenheid voor 3 auto's op eigen terrein
    - 4 slaapkamers en 2 badkamers
    - energielabel C
    - woonkamer is in 1994 onder architectuur verbouwd

    We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig geworden bent naar deze bijzondere woning. Plan dus snel een bezichtiging en laat u verrassen door de ruimte die deze woning biedt. Kortom een unieke woning op een geweldige plek die wacht op nieuwe bewoners.

    (Gezien de grote belangstelling zal iedereen die bezichtigd heeft de mogelijkheid krijgen om een bieding te doen via het MOVE dossier!)