Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 420.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1969
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    474 m²
  • Inhoud:
    496 m³
  • Kreijkesweg 6, RIJSSEN

    DEELNEMER NVM OPEN HUIS DAG ZATERDAG 1 APRIL A.S. VAN 11:00 - 15:00 UUR

    Gaat u voor deze levensloopbestendige woning, waar alles gelijkvloers is, op deze fantastische locatie aan de Kreijkesweg 6? Aan de rand van Rijssen, op loopafstand van hertenkamp, bossen, scholen, medisch centrum, kerken, supermarkten en centrum, staat deze vrijstaande woning op een mooie, ruime kavel, met vele mogelijkheden om er een heerlijk eigen thuis van te maken! De Kreijkesweg is een 'tussenstraatje' waardoor er alleen bestemmingsverkeer komt, dus lekker rustig en fijn om de (klein)kinderen veilig buiten te laten spelen! Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging!

    Loop maar met ons mee door de woning:
    De auto kun je parkeren op de eigen oprit of in de ruime garage, waarin ook voor de fietsen en het tuingereedschap volop ruimte is. Vandaar lopen we naar de entree aan de voorzijde, waar je in de hal binnenkomt. Aan de linkerkant komen we de ruime L-vormige woonkamer in, waar aan de voorkant uitzicht is over de Rijssense Es en het hertenkamp, aan de achterzijde heeft u een fijn uitzicht over de tuin. Dan gaan we rechtsaf de keuken in met een mooi granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, zoals: gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser, afzuikap en koelkast. Dan komen we weer in de hal met links de badkamer met wastafel, douche en toilet. De garderobe is aan de linkerzijde en daarnaast is de mooie ruime slaapkamer met uitzicht op de achtertuin. Achter in de hal vinden we een praktische ruimte, die betegeld is. Hier vindt u aansluitingen voor de wasmachine en droger, maar er is ook ruimte voor de stofzuiger en dergelijke huishoudelijke benodigdheden. Tegenover de slaapkamer is de trap naar boven achter een deur. We lopen verder dan hebben we links de deur naar de ruime provisie kelder. Daarnaast is nog een ruime slaap/hobby/speelkamer of kantoor aan de voorzijde van het huis, met uitzicht op de Kreijkesweg.

    Dan nu de trap op:
    We komen op een royale overloop met links een kastenwand met veel bergruimte, dan gaan we rechtdoor naar een grote slaapkamer, waar er eventueel twee slaapkamers van gemaakt kunnen worden. Dan is er naast de trap een tweede badkamer met ligbad, wastafel en toilet, deze is toe aan renovatie. Gaat u de indeling van de bovenverdieping aanpassen, dan is er voldoende ruimte om er drie slaapkamers te realiseren, met behoud van de tweede badkamer.
    Dit is een huis dat op een aantal punten onderhoud behoeft, zoals het houtwerk buiten en de bovenverdieping. Hierdoor is het mogelijk om het naar eigen smaak te updaten. Al met al een huis met vele mogelijkheden.

    Bijzonderheden:
    * Bouwjaar 1969
    * Ruime kavel van 474 m²
    * Slapen en douchen op de begane grond
    * De meterkast is in 2005 totaal vernieuwd.
    * Er is krachtstroom aanwezig .
    * De CV-ketel op de verdieping is van 2018.
    * De elektrische garagedeur is op afstand bedienbaar en is van eind 2021.

    Is dit uw nieuwe woning? Maak maar snel een afspraak om dit zelf te ontdekken!