Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 280.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    131 m²
  • Perceeloppervlakte:
    174 m²
  • Inhoud:
    467 m³
  • Koninginneweg 65, RIJSSEN

    Wat kunnen we vertellen over deze super leuke tussenwoning? Best wel veel! De woning heeft grotendeels onderhoudsarme kunststof kozijnen, een beschutte tuin met overkapping en elektrische zonnescherm, scholen, bossen, hertenkamp en centrum op loopafstand en een ruime uitgebouwde keuken. Is dit alles? nee hoor, de meeste ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken, er zijn 4 ruime slaapkamers en een achterom met toegang tot de (fietsen) berging.

    Loop met ons mee door de woning:
    Bij binnenkomst aan de voorzijde kom je in de hal met toilet, meterkast en ruime bergkast. De uitgebouwde keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een combimagnetron, koelkast en vaatwasser en heeft toegang tot de provisiekelder. Via de schuifpui loop je zo de beschutte tuin in. Achter de keuken is nog een ruime bijkeuken met vaste kasten waarachter de wasmachine en droger kunnen staan. Ook vanuit deze berging kun je in de tuin komen. Achter het huis staat nog een ruime (fietsen)berging welke te bereiken is via de poort. Vanuit de fijne lichte woonkamer heb je een mooi zicht op de straat.
    We nemen de trap naar de 1e verdieping:
    De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon en 1 met vaste wastafel. Alle ramen zijn van kunststof kozijnen en voorzien van horren en elektrische rolluiken. Op de 1e verdieping is ook de badkamer met 2 wastafels en een wastafelmeubel, een toilet en een douchecabine. De handdoeken kun je makkelijk drogen aan de designradiator.
    Verder met de vaste trap naar de 2e verdieping:
    Hier kom je eerst op de voorzolder waar je achter het schot praktische bergruimte vindt. Ook hangt hier de Cv-installatie uit 2021. En dan nog als verrassing een heerlijke lichte (slaap)kamer met dakraam en dakkapel. Ook hier is nog bergruimte achter het schot. Dus kortom: een heerlijk familiehuis met veel mogelijkheden!!

    Bijzonderheden:
    * Cv-installatie uit 2021
    * 4 slaapkamers
    * dichtbij scholen, bos, hertenkamp en centrum
    * kunststof kozijnen
    * garagebox gelegen aan de overzijde van de weg wordt gehuurd voor € 54,- per maand

    Kortom heb je interesse in deze leuke complete woning? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om een bezichtiging af te spreken.
    Wellicht wordt dit mooie huis je nieuwe thuis.