Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 450.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1968
  • Woonoppervlakte:
    158 m²
  • Perceeloppervlakte:
    346 m²
  • Inhoud:
    610 m³
  • Johan Willem Frisostraat 18, RIJSSEN

    Ben je op zoek naar een ruim familiehuis in een leuke wijk? Dan hebben wij deze voor je gevonden aan de Johan Willem Frisostraat 18 in Rijssen. De ruimte in deze 2/1 kap woning zal je verbazen. Een mooie grote woonkeuken, 5 royale slaapkamers, een grote badkamer met dubbele wastafel, douche én bad, veel bergruimte her en der door de hele woning. Wij worden hier heel enthousiast van. Dit is zo'n woning met net dat beetje extra. De auto's kun je kwijt in de garage met carport welke ook te bereiken is vanuit de gezellige tuin. De locatie dichtbij de bossen en het buitengebied van Rijssen maakt het helemaal af. De woning is perfect onderhouden dus instap klaar, zoek niet verder en pak de verhuisdozen maar in!

    We nemen je mee door de woning:
    Begane grond: Door de voordeur kom je in de hal met toilet en toegang tot de verassend ruime provisiekelder waar het heerlijk koel is. Als je door loopt kom je in de l-vormige woonkamer. Deze is voorzien van een houten vloer en een gaskachel. Door de grote ramen aan voor- en achterzijde is dit een fijne lichte ruimte. We lopen door de openslaande deuren naar de keuken, natuurlijk voorzien van alle inbouwapparatuur en genoeg ruimte voor een heerlijke grote eettafel. Vanuit de keuken loop je door de zij-entree met bergkast naar de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting. Daar is genoeg ruimte om eventueel nog een extra koelkast en/of diepvries te plaatsen. Terug door de keuken loop je via de openslaande deuren naar de heerlijke besloten tuin met gezellige overkapping waar je 's avonds tot in de late uurtjes kunt genieten. Vanuit deze tuin heb je ook toegang tot de garage met carport waar wel 2 auto's gestald kunnen worden. En dan is er ook nog genoeg ruimte voor een paar fietsen.

    1e verdieping:
    Vanuit de overloop heb je toegang tot 3 ruime slaapkamers, allemaal voorzien van rolluiken en kastruimte. Tevens heb je op deze verdieping nog een kleinere kamer die zeer geschikt is voor een inloopkast of als bergruimte. In de grote badkamer vind je een dubbele wastafel, ligbad, toilet en doucheruimte.

    2e verdieping:
    Via de vaste trap bereik je de overloop vanwaar je toegang hebt tot de 4e én 5e slaapkamer van deze woning.
    1 slaapkamer is voorzien van een wastafel.

    Bijzonderheden:
    * 5 ruime slaapkamers
    * benedenverdieping voorzien van screens
    * eerste verdieping voorzien van rolluiken
    * groot zonnescherm aan achterzijde op zuiden
    * dichtbij bos en buitengebied
    * ruime provisiekelder
    * grote garage met elektrische deur
    * carport

    Spreekt bovenstaande je aan? Plan dan nu jouw bezichtiging, misschien is dit wel je nieuwe droomwoning!