Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 335.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    114 m²
  • Perceeloppervlakte:
    178 m²
  • Inhoud:
    515 m³
  • Jacob Reviusstraat 35, RIJSSEN

    Wat is dit een leuke tussenwoning!
    Op een goede locatie, 4 slaapkamers, beschutte tuin met afsluitbare overkapping en een garage.
    En dit alles op loop/fietsafstand van scholen, supermarkt, kerken, sporten, bossen én het gezellige centrum van Rijssen.
    Zodra je binnenkomt ervaar je de fijne sfeer die deze woning uitstraalt. Voor starters is dit een perfecte woning om te beginnen, instapklaar, dus ook als je niet van klussen houdt is deze woning direct te betrekken. Maar ook voor een gezin is deze woning zeer geschikt. Er is voldoende ruimte, zowel binnen als buiten, en in de kindvriendelijke wijk vind je diverse speeltoestellen.

    Loop je met ons mee door de woning?
    We gaan naar binnen via de voorzijde en komen in de hal met toilet, meterkast en provisiekast. We lopen door naar de dichte keuken met inbouwapparatuur en voldoende ruimte voor een kleine eettafel. Aansluitend komen we in de woonkamer met een gezellige gashaard en een prettige lichtinval. Achter het huis is een afsluitbare overkapping met airco waar je tot in de late uurtjes gezellig kunt genieten. Ideaal is ook, de geheel goed geïsoleerde, bijkeuken welke je via de overkapping kunt bereiken. Eigenlijk is dit een complete 2e keuken met alle voorzieningen zoals koelkast, diepvries, combi magnetron en wasemkap. En dan is er nog genoeg ruimte voor de wasmachine en drogercombinatie. Achter de bijkeuken is nog een houten berging met genoeg ruimte voor fietsen, containers en tuingereedschap.
    We gaan naar de 2e verdieping met 3 mooie ruime slaapkamers met vaste kasten en een badkamer met een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche.
    Als verassing is op de 2e verdieping nog een mooie grote slaapkamer met voldoende opbergruimte achter de schotten.
    De tuin is ook te bereiken via een achterpad. Via dit pad kom je ook bij de eigen garage welke voorzien is van een elektrische kanteldeur.

    Bijzonderheden:
    * Afsluitbare overkapping met airco (warm en koud)
    * Kunststof draai-kiepramen
    * Rolluiken op verdieping
    * Geschakelde garage met elektrische kanteldeur
    * Parketvloer in woonkamer
    * Vloerverwarming in de keuken
    * 10 zonnepanelen, vermoedelijk is het energielabel dan ook beter dan het huidige label C welke voor de plaatsing is
    gemaakt.

    Zie jij jezelf hier wel wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet begint hier je nieuwe avontuur!