Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 399.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    127 m²
  • Perceeloppervlakte:
    307 m²
  • Inhoud:
    527 m³
  • Gerbrand Adriaanszoon Brederodestraat 23, RIJSSEN

    Gelegen op een uitstekende locatie aan de rand van "Plan Zuid" in Rijssen vinden we deze fraaie tweekapper met een verlengde garage. Deze goed onderhouden woning is ideaal voor gezinnen en biedt volop ruimte en comfort. De huidige eigenaren hebben deze woning vanaf het begin met zorg en aandacht onderhouden en hebben met heel veel plezier meer dan 50 jaar hier gewoond. De keuken en badkamer zijn nog in de oorspronkelijke staat, wat de kans biedt om deze naar eigen smaak te moderniseren en in te richten. De tuin is fraai aangelegd en is perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. Met een lengte van ruim 10 meter biedt de garage voldoende plek voor meerdere voertuigen en opslagmogelijkheden. Achter de woning is een bijkeuken gerealiseerd voor de wasmachine en droger combinatie maar is ook zeer geschikt voor andere doeleinden.
    Dit heerlijke familiehuis heeft niet alleen een uitstekende ligging dicht bij de bossen maar ook een warme en uitnodigende sfeer. De rustige en toch centrale locatie biedt het beste van beide werelden: een fijne omgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

    Maar loop met ons mee door de woning:
    Begane grond: we komen binnen via de voorzijde in de hal met toegang tot het toilet, kelderkast, keuken en woonkamer. Vanuit de halfopen keuken lopen we door naar de aangebouwde bijkeuken die op dit moment wordt gebruikt als wasruimte, eetkamer en als ruimte voor extra koelkast en diepvries. Ook is hier de toegang tot de garage welke voorzien is van een uitstortgootsteen. De ruime tuin is te bereiken vanuit de bijkeuken of via de poort aan de zijkant (achterom).
    We gaan naar de eerste verdieping: via de overloop komen we in een van de drie slaapkamers met vaste kasten waarvan een slaapkamer met wastafel. In de badkamer vinden we een toilet, een wastafel en een ligbad. Met de vaste trap gaan we naar de:
    Tweede verdieping: Via een kleine overloop met bergruimte en CV opstelling komen we in de vierde slaapkamer met wastafel en dakkapel.

    BIJZONDERHEDEN:
    * op loopafstand van bossen en sportfaciliteiten
    * grote verlengde garage
    * fraai aangelegde tuin
    * bijkeuken
    * 4 slaapkamers
    * grotendeels kunststof kozijnen

    Ben je geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning biedt.