Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 419.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    143 m²
  • Perceeloppervlakte:
    303 m²
  • Inhoud:
    573 m³
  • Esstraat 100, RIJSSEN

    Soms kom je een woning tegen waar alles klopt en bij deze woning aan de Esstraat 100 klopt alles. Deze jaren 30 woning, op loopafstand van het centrum van Rijssen, is volledig verbouwd naar de huidige maatstaven maar er zijn nog authentieke elementen bewaard gebleven. Heerlijk genieten van een hapje of een drankje in de ruime woonkeuken, onder de overkapping achter het huis of in de fraai aangelegde tuin op het zuid/westen. De fietsen kun je opladen in de fietsenberging waar ook nog genoeg ruimte is voor de containers en/of het tuingereedschap. Aan de achterzijde is een prachtige royale slaapkamer met veel kastruimte en aangrenzende moderne badkamer, voorzien van airco voor koelen en verwarmen. De woning is rolstoeltoegankelijk en levensloopbestendig. Met name door de 15 zonnepanelen en het verwarmen en koelen dmv de airco's is deze woning bijzonder energie zuinig en zijn de maandelijkse lasten voor gas en stroom erg laag. (zelfs onder de € 100,-- per maand)

    Eigenlijk moet je de woning met eigen ogen bekijken maar wij nemen je alvast mee naar binnen.
    De auto kun je voor de deur parkeren voordat je door de authentieke entree naar binnen komt. Vandaar uit kom je in de lichte woonkamer met toegang tot de kelder en schuifdeuren naar de moderne woonkeuken. Natuurlijk voorzien van alle inbouwapparatuur. Koken doe je op het prachtige fornuis van Belling met 3 ovens en een inductiekookplaat. Tevens is hier een kast voor nog meer bergruimte. Door het portaal met achterdeur kom je in de recent verbouwde slaapkamer. Heerlijk ruim en met voldoende kastruimte. De schuifdeur biedt toegang tot de moderne badkamer met wastafelmeubel, toilet, douche en wasmachine/drogeraansluiting. Een gedeelte van de badkamer heeft elektrische vloerverwarming met instelbare thermostaat. (In de slaapkamer zit ook nog een buitendeur, de ruimte kan dus ook eventueel gebruikt worden voor een kantoor of praktijk aan huis)

    We gaan direct ook een kijkje nemen in de tuin welke ook via de zijkant bereikbaar is. De tuin is fraai aangelegd en onderhoudsarm. Achter in de tuin staat nog een grote hobbyschuur van ongeveer 24m2. De fietsenberging, direct achter de woning, is voorzien van stroom zodat eventueel elektrische fietsen daar opgeladen kunnen worden. De avonden kunnen heerlijk doorgebracht worden onder de afsluitbare overkapping welke direct achter het huis is.

    Via de trap in de woonkamer (afgesloten met een deur) komen we op de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en ruime badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en nog een wasmachine en drogeraansluiting.

    BIJZONDERHEDEN:
    * wonen, koken, baden en slapen op de begane grond
    * rolstoeltoegankelijk
    * levensloopbestendig
    * rolluiken beneden en boven
    * airco in kamer, keuken en slaapkamer op begane grond
    * afsluitbare overkapping
    * 2 badkamers
    * 4 slaapkamers, dus ook uitermate geschikt voor een gezin dat ruimte zoekt
    * energie zuinig
    * 15 zonnepanelen
    * vloerverwarming in de keuken
    * tuin op het zuid/westen

    Wij worden erg enthousiast van deze woning en wij weten het zeker, jullie ook! Maak snel een afspraak om deze woning te bekijken.