Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 359.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2015
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    136 m²
  • Inhoud:
    409 m³
  • Erve Harbers 30, RIJSSEN

    In de geliefde wijk De Veeneslagen, op een schitterende locatie met vrij uitzicht over een fraai plantsoen dat grenst aan de Maatgraven, staat deze keurig onderhouden woning, die slechts 10 jaar oud is. De woning heeft drie ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om eenvoudig een vierde of zelfs een vijfde slaapkamer op zolder te realiseren. Aan de achterzijde vind je een onderhoudsarme tuin met een achterom, een houten berging en een stijlvolle afsluitbare overkapping, perfect voor lange zomeravonden buiten. De unieke open haard is vanaf twee zijden te gebruiken.
    De grootste slaapkamer is voorzien van airconditioning voor extra comfort. Daarnaast beschikt de woning over 10 zonnepanelen, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid. Kortom, een moderne en uitstekend onderhouden woning op een toplocatie, klaar om jouw nieuwe thuis te worden. En in een buurt waar spelen op straat en voor de deur op het grasveld, heerlijk is voor de kinderen.

    Loop met ons door de woning:
    Begane grond: Bij binnenkomst in de hal vind je een garderobenis, een toilet met fonteintje, meterkast, trapkast en toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken is uitgerust met een koel-/vriescombinatie, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser en een 4-pits gasfornuis. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen en via een loopdeur kom je onder de overkapping, die aan de woning is vastgemaakt en af te sluiten met elektrische screens. De sfeervolle open haard buiten is ideaal en kan vanaf beide zijden worden bediend.
    Eerste verdieping: Via de overloop bereik je de drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van airconditioning. De moderne badkamer beschikt over een wastafelmeubel met enkele wastafel, een toilet en een inloopdouche met deur.
    Tweede verdieping: Deze nette ruimte is perfect voor een vierde/vijfde slaapkamer. Achter de schotten is veel opbergruimte en hier is ook plek voor de wasmachine en droger.

    Deze woning is volledig instapklaar en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen!

    Bijzonderheden:
    * rolluiken boven
    * airconditioning boven
    * mogelijkheid tot extra slaapkamer(s) op zolder
    * 10 zonnepanelen
    * installatie voorbereid op elektrisch laden van een auto
    * vrij uitzicht over plantsoen

    Kortom, een moderne, goed onderhouden woning op een toplocatie, klaar om jouw nieuwe (t)huis te worden!
    Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Mail of bel ons: info@teamsnijders.nl of 0548-540045.