Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 475.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    287 m²
  • Inhoud:
    603 m³
  • Entoshof 5, RIJSSEN

    Wonen aan de Entoshof 5 is het ultieme genieten. Binnen een paar minuten ben je lopend in het gezellige centrum van Rijssen of bij de supermarkt. Deze moderne woning met zeer royale uitgebouwde woonkeuken, fijne woonkamer en 3 slaapkamers kun je zo betrekken. De woning zit prima in de verf en is, niet onbelangrijk in deze tijd met torenhoge energieprijzen, prima geïsoleerd (label B). De Entoshof is een wijkje waar alleen bestemmingsverkeer komt dus de (klein) kinderen kunnen hier heerlijk op straat of op het speelveldje ravotten. Je auto kun je parkeren in de garage, onder de carport of op het eigen oprit. In de buurt zijn voldoende openbare parkeerplaatsen voor je vrienden of familie die langs komen.

    Nieuwsgierig? We nemen je alvast mee door de woning:
    Wat fijn dat er een carport is. Als het regent kun je droog door de voordeur naar binnen naar de ruime hal met genoeg ruimte voor de jassen, een toilet met fontein en de meterkast. De mooie glazen deur nodigt direct uit om door te lopen naar de lichte woonkamer. Via de prachtige stalen schuifdeur kom je in de zeer royale woonkeuken. De keuken heeft o.a. een kook-/spoeleiland met inductie, een combimagnetron en een vaatwasser. Hoe fijn zijn de schuifdeuren naar de beschutte tuin waar je heerlijk kunt genieten van de lange zomeravonden? Vanuit de keuken loop je naar de bijkeuken/garage met openslaande deuren aan de voorzijde en een loopdeur naar de tuin. In de tuin kun je kiezen om gezellig te zitten op het terras of lekker onder de overkapping!

    We gaan terug naar de hal en nemen de trap naar de eerste verdieping. We vinden hier 3 mooie slaapkamers (waarvan 2 met inbouwkasten en 1 met airco met genoeg capaciteit voor de gehele bovenverdieping) en een moderne badkamer met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche.

    Met de vaste trap gaan we naar de tweede verdieping welke nu in gebruik is als bergzolder maar zeer geschikt is om nog een 4e slaapkamer te realiseren. Tevens vinden we hier de wasmachine,- en drogeraansluiting en de CV installatie.

    Bijzonderheden:
    * bouwjaar 1999
    * begane grond en badkamer is voorzien van vloerverwarming
    * gedeeltelijk rolluiken
    * airco in 1 slaapkamer
    * gelegen aan de rand van het centrum
    * zeer royale woonkeuken
    * energielabel B
    * perfect onderhouden

    We snappen dat je deze woning graag zelf wilt bekijken! Plan snel een bezichtiging in om zelf te zien of dit jullie toekomstige woning kan worden.