Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 615.000,-
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1950
  • Woonoppervlakte:
    171 m²
  • Perceeloppervlakte:
    870 m²
  • Inhoud:
    832 m³
  • Enterstraat 174, RIJSSEN

    Welkom aan de Enterstraat 174!
    Een prachtige stijlvolle klassieke jaren '50 woning. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven en juist dát maakt woningen uit deze tijd zo geliefd. En wat vinden we verrassend veel ruimte in deze woning!

    Bij binnenkomst ervaar je gelijk de goede sfeer die dit prachtige herenhuis heeft.
    We noemen de op het zuiden gelegen tuin die heerlijk ruim is en welke een oase van rust en groen uitstraalt. Hier kun je genieten van de zon, spelen met de kinderen of gewoon ontspannen na een lange dag. De auto's kun je parkeren op de oprit maar ook aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid. In de directe omgeving kun je wandelen in het Volkspark of rondom Kasteel De Oosterhof en het "Hollands Schwarzwald". De snelweg A1 ligt op enkele rijminuten alsmede het gezellige centrum van Rijssen met veel winkels, horeca en supermarkten. Kortom: het ideale plaatje.

    Maar loop met ons mee naar binnen:
    Via de authentieke entree kom je in de hal met toegang tot het toilet, de opgang naar de bordestrap, de keuken en de woonkamer. De woonkamer heeft, mede door de fijne erker aan de voorzijde, een prettige lichtinval. Met zijn hoge plafonds, de openhaard en de openslaande achtertuindeuren naar het terras ervaar je hier de fijne sfeer die in deze woning heerst. De dichte keuken is praktisch en voorzien van een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en koelkast. Vanuit hier is een doorgang naar een zeer grote tuinkamer welke perfect kan worden ingericht als woonkeuken, kantoor of speelkamer. We lopen door naar de garage met lichtkoepels welke meer dan genoeg ruimte heeft om een caravan te stallen. De garage heeft openslaande garagedeuren zowel aan de voor- als aan de achterzijde.
    Vanuit de hal gaan we via de prachtige borderstrap naar de:
    Eerste verdieping:
    De ruime overloop biedt toegang tot 3 royale slaapkamers, 2 met vaste kasten en 1 met een wastafel. In de badkamer vinden we een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tevens kun je vanaf hier naar het grote balkon op het zuiden.
    Via de vaste trap gaan we naar de:
    Tweede verdieping:
    met 3 afzonderlijke ruimtes: om te slapen, om te chillen of als hobbykamer te gebruiken. Mogelijkheden te over!

    BIJZONDERHEDEN:
    * Bouwjaar: 1950;
    * Kavelgrootte: maar liefst 870 m2;
    * Vrij uitzicht over landerijen en bos aan voorzijde;
    * Zeer grote achtertuin met veel privacy;
    * Op enkele minuten rijden van de snelweg;
    * Op loopafstand van park, kasteel "De Oosterhof" en de Groene Kruis bossen;
    * Authentieke details;
    * Voldoende basisscholen in de directe omgeving en ook het voortgezet onderwijs is ruim vertegenwoordigd op fietsafstand en loopafstand.

    Door het prachtige karakter van deze woning kun je hier jouw droomhuis van maken waarbij het geheel een upgrade naar eigen wensen en smaak verdient.
    Wij vinden het echt een buitenkansje, dit zijn namelijk van die woningen die maar af en toe te koop komen. Wacht dus niet te lang en neem contact met ons op, wij laten graag deze woning zien, zodat je zelf kunt ervaren dat wij niets teveel hebben gezegd!