Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 549.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1932
  • Woonoppervlakte:
    190 m²
  • Perceeloppervlakte:
    706 m²
  • Inhoud:
    899 m³
  • Enterstraat 146, RIJSSEN

    Soms, heel soms komt er een woning in de verkoop die je best uniek mag noemen. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast. Deze karakteristieke woning aan de Enterstraat 146 in Rijssen heeft nog veel authentieke elementen, zonder in te leveren op luxe. De woning is gelegen op enkele rijminuten van de A1 maar met een paar minuten fietsen ben je ook midden in het gezellige centrum van Rijssen. Aan ruimte geen gebrek, zoals aan de voorzijde een fijne extra kamer voor een praktijk/kantoor maar welke ook zeer geschikt is als speel,- of chillkamer voor de kinderen. De gezellige woonkamer met paletkachel en fijne ruime open keuken zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit de openslaande deuren heb je een prachtig uitzicht op de heerlijke diepe tuin met overkappingen en berging. Maar als kers op de taart: aan de achterzijde is de woning geschikt voor dubbele bewoning. Ideaal om je ouders dichtbij te laten wonen, één van de kinderen die graag zelfstandig wil wonen, een B&B aan huis of verhuren aan derden, mogelijkheden te over. De woning is perfect onderhouden en heeft geen achterstallig onderhoud. En door de zonnepanelen ook nog energiezuinig!

    Loop met ons mee door de woning:
    De auto kun je parkeren op het eigen oprit voor of achter het huis, maar ook voor familie, vrienden en bezoek is er genoeg parkeergelegenheid. Meteen bij de voordeur ervaar je al de fijne sfeer van de woning. In de hal is rechts de toegang tot het voorkamertje, eventueel voor praktijk/kantoor/ speelkamer of zelfs slaapkamer. We lopen door naar de garderobe en het toilet. Vanuit de hal is ook de toegang naar de open keuken, natuurlijk met diverse inbouwapparatuur. Er is genoeg ruimte voor een mooie grote tafel om gezellig samen te eten of te borrelen. De woonkamer en keuken zijn lekker licht door de vele ramen en de dakkoepel. Direct vanuit de keuken is de toegang tot de wasruimte met CV-opstelling. Vanuit deze ruimte is de tussendeur naar de 2e woning. Deze deur kan ook afgesloten worden.
    We gaan naar de tweede verdieping waar 3 slaapkamers zijn. In de ruime masterbedroom is een ingebouwde kastenwand met schuifdeuren en openslaande deuren naar een balkon. De 2e slaapkamer is ook voorzien van een vaste kast. In de nette badkamer is een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Op de verdieping is ook nog een bergruimte.
    De 2e woning:
    De woning heeft een eigen entree en we nemen je mee naar binnen via de hal met toilet. We lopen door naar de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime provisiekelder en tot de slaapkamer op de begane grond. De slaapkamer heeft een vaste schuifkast. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer met inloopdouche en wastafel. Hier is ook de toegangsdeur naar de hoofdwoning welke af te sluiten is.
    Beide woningen hebben direct toegang tot de ruime tuin. Deze is fraai aangelegd en ook keurig onderhouden. De diverse (overdekte) terrassen nodigen je uit om heerlijk te genieten van een kop koffie of een lekker glas wijn. Wel of niet in de zon, er is altijd wel een fijne plek te vinden. De auto kan droog staan onder de carport/overkapping of in de garage. En met 2 bergingen is er genoeg ruimte om al je spullen te kunnen opbergen.

    BIJZONDERHEDEN:
    * vloerverwarming in de kamer en keuken
    * dubbele bewoning mogelijk
    * karakteristieke elementen
    * dichtbij centrum en A1
    * riante kavel van 706 m2
    * uitzicht over weilanden
    * uitstekend onderhouden
    * 16 zonnepanelen!

    Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige woning met uitzicht over de weilanden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.