Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 549.000,-
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1922
  • Woonoppervlakte:
    179 m²
  • Perceeloppervlakte:
    766 m²
  • Inhoud:
    719 m³
  • Enterstraat 130, RIJSSEN

    Op zoek naar een karakteristieke woning met een authentieke uitstraling? Lees dan snel verder. Deze unieke jaren '20 woning biedt het beste van twee werelden. De woning staat op een ruim perceel en ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Rijssen. Binnen is er een lichte en ruime woonkamer met vrij uitzicht over de boomgaarden, een half open keuken en een slaapkamer op de begane grond, ideaal voor gelijkvloers wonen. Op de begane grond is ook aan de voorzijde een kleinere slaapkamer welke uiteraard ook ingericht kan worden als kantoor voor thuiswerken. De twee badkamers op de verdieping bieden extra comfort en gemak. Bovendien zorgt de nabijheid van het centrum van Rijssen ervoor dat ook alle voorzieningen binnen handbereik zijn.
    De grote kavel en diepe tuin zijn ideaal voor tuinliefhebbers en bieden veel ruimte voor ontspanning en recreatie. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, in de dubbele garage en openbaar. De prachtige tuinen van Kasteel "Het Oosterhof" en het Volkspark zijn op loopafstand te bereiken.

    Maar loop met ons mee door de woning:
    Begane grond: we komen binnen in de hal met trapopgang en toegang tot de toilet, de woonkamer, de provisiekelder en het kantoor/slaapkamer aan de voorzijde. De lichte woonkamer is lekker ruim, mede door de eetkamer/serre met openslaande deuren aan de achterzijde. De keuken, met vaatwasser, koelkast en combimagnetron, is te bereiken vanuit de woonkamer én de serre. We lopen via het achterportaal naar de slaapkamer aan de achterzijde en de grote bijkeuken met extra keukenblok, wasmachine/drogeraansluiting en CV-opstelling. De fraai aangelegde tuin is te bereiken via het achterportaal of via de poort aan de zijkant. De toegang tot de dubbele garage ligt aan de achterzijde via de Graaf Ottostraat. We gaan naar de:
    Eerste verdieping: Vanuit de overloop heb je toegang tot de 2 slaapkamers en de bergkast. Beide slaapkamers hebben hun eigen badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een badkamer met douche, toilet en wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet. Tevens is hier in de slaapkamer een vaste kast.
    De zolder is te bereiken via een vlizotrap

    Bijzonderheden:

    * bouwjaar: Jaren '20
    * kavel 766m2
    * aan invalsweg naar Rijssen, op loopafstand van het centrum
    * slaapkamer(s) op de begane grond
    * twee badkamers op verdieping
    * grote en privacy volle tuin met diverse zitjes
    * dubbele garage te bereiken aan de achterzijde
    * op loopafstand van Kasteel "Het Oosterhof" en het Volkspark


    Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige jaren '20 woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de charme van deze bijzondere woning zelf!