Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 1.175,-
  • Status:
    verhuurd
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    82 m²
  • Inhoud:
    222 m³
  • Elsenerstraat 16, RIJSSEN

    Midden in het gezellige centrum van Rijssen is per 1 mei 2023 of eerder een 3-kamer appartement te huur! Het appartement is gelegen op de de tweede verdieping van complex de ‘Elsenerpoort’ en kijkt uit over het gezellige marktplein en diverse winkels. Naast de ruime woonkamer en 2 slaapkamers heeft het appartement nog een "tuinkamer" waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje.
    Het complex is prima geïsoleerd, je fiets kan worden gestald in de eigen berging in de kelder waar je ook je auto kwijt kunt op je eigen parkeerplaats. Ideaal.

    Loop met ons mee naar binnen:
    De entree is beneden in de centrale hal met de brievenbussen en intercominstallatie. Het ziet er keurig en fris uit. Via de automatische deur lopen we door naar de lift maar voor de mensen die beweging willen is er natuurlijk de mogelijkheid om de trap te nemen. Aangekomen op de tweede verdieping kom je via de algemene ruimte bij de toegangsdeur van het appartement. Kom gezellig binnen!
    De deuren in de hal geven toegang tot een slaapkamer, de toilet, ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en een 2e toilet, de masterbedroom met eveneens toegang tot de tuinkamer en de fijne lichte woonkamer. Vanuit de half open keuken met inbouwapparatuur kom je in de provisieruimte/berging met CV-ketel en wasmachine/droger aansluiting.

    Binnen de VVE zijn duidelijke huishoudelijk afspraken. Het is goed te merken dat er sprake is van een actieve Vereniging van Eigenaars. De algemene ruimtes zijn schoon en fris, dankzij duidelijke huishoudelijke bepalingen. De Vereniging van Eigenaars houdt periodiek vergaderingen en de financiën zijn keurig op orde.


    BIJZIONDERHEDEN:
    * lift, trap, elektrische deuren, rolstoeltoegankelijk
    * minimaal 1 jaar huren
    * hartje centrum van Rijssen
    * berging en parkeerplaats in de kelder

    Voor de verhuur van dit appartement zijn we op zoek naar nette huurders die voldoet aan de volgende eisen:
    1. Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3.5 x de maandhuur;
    2. Huurder wordt verplicht tot het doen stellen van een waarborgsom van 1 x de maandhuur;
    3. Het inkomen wordt getoetst door het aanleveren van:

    - 3 recente loonstroken;
    - werkgeversverklaring;
    - verhuurdersverklaring (in geval van eigen woning een hypotheekverklaring). Indien geen verhuurders- of hypotheekverklaring overlegd kan worden, de bankafschriften van het laatste half jaar aanleveren.
    - jaaropgave (in geval van een eigen onderneming jaarcijfers van de laatste 2 jaren aanleveren).

    4. Huurders moeten een wooncheck doen.
    5. Huurcontract voor minimaal 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd.
    6. Indien meerdere kandidaten dit appartement willen huren zal verhuurder, de voor hem meest geschikte kandidaat, kiezen.
    7. Het appartement is per 1 mei 2023 beschikbaar

    Zie je jezelf al wonen in het mooie centrum van Rijssen?, neem dan snel contact met ons kantoor!