Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 315.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    124 m²
  • Perceeloppervlakte:
    157 m²
  • Inhoud:
    424 m³
  • Dennenlaan 71, RIJSSEN

    Starters opgelet! Geen zin of tijd om te klussen? Deze prachtige tussenwoning aan de Dennenlaan 71 in Rijssen is nu te koop.
    Op 100 meter van de bossen en op fiets/loopafstand van sportgelegenheden, scholen en het gezellige centrum van Rijssen ligt deze woning op een toplocatie in de zeer gewilde wijk "Het Nieuwland". Aan de voor én achterzijde is er voldoende groen met diverse speeltoestellen. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers met mogelijkheid tot vierde slaapkamer op de afgetimmerde zolder. Achter de woning kun je lekker genieten van een hapje en een drankje onder de overkapping.

    Loop je met ons mee door de woning:
    We gaan naar binnen aan de voorzijde van de woning en komen in de hal met garderobenis, de meterkast en een keurig betegelde toiletruimte met fontein. We lopen door naar de half open keuken welke natuurlijk beschikt over inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron, RVS afzuigkap, koelkast en een vriezer. De doorzon woonkamer heeft een prettige lichtinval en een mooie robuuste parketvloer. We gaan naar de 1e verdieping welke geheel voorzien is van laminaat. Via de overloop komen we in de drie slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, toilet en een in 2023 geplaatst wandmeubel met wastafel. Op de 2e verdieping, die te bereiken is via een vaste trap, kom je op de overloop waar ook de mechanische ventilatie geplaatst is. Tevens kom je hier in de aparte wasruimte met CV-ketel (2022) en de nette zolder met dakkapel welke zeer geschikt is voor een vierde slaapkamer. Achter de schotten vind je nog voldoende bergruimte.


    Bijzonderheden over de woning:

    * 12 zonnepanelen
    * mechanische ventilatie
    * rolluiken op verdieping
    * badkamer in 2023 gemoderniseerd
    * CV-ketel uit 2022
    * overkapping achter het huis
    * nabij bossen, scholen en sportgelegenheid


    Kortom, een hele nette woning waar je zonder al te veel klussen direct je eigen (t)huis van kunt maken. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging via info@teamsnijders.nl of bel ons op 0548-540045.