Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 249.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    78 m²
  • Inhoud:
    239 m³
  • De Stroekeld 72, RIJSSEN

    Superleuk appartement in het kleinschalige appartementencomplex “'n Achhook”. In de gewilde wijk "de Veeneslagen" ligt dit gezellige drie-kamer appartement op de 2e verdieping en heeft daardoor een fraai uitzicht over de wijk.
    Op het balkon is genoeg ruimte voor een zitje of een eettafel. In het woongedeelte is de half open keuken waar je gezellig plaats kunt nemen aan de eetbar. Het trappenhuis ziet er keurig uit maar ga je liever met de lift, dan kan dat ook natuurlijk. Bezoek laat je binnen dmv een intercom met camera, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Op de begane grond is nog een (fietsen)berging en aan de achterzijde van het complex zijn voldoende openbare parkeerplaatsen. In de buurt van dit fijne appartement vind je een supermarkt, scholen, kinderopvang en kerken, maar toch liever naar het gezellige centrum van Rijssen? Ook deze is te bereiken binnen een aantal minuten.

    We nemen je graag mee door het appartement:
    De keurige entree is aan de achterzijde van het complex. Hier zijn de postbussen, het trappenhuis, maar ook de lift naar de verdiepingen waar je allereerst in een soort van "voorportaal" komt. Hier bevinden zich de voordeuren van de beide appartementen op de 2e verdieping. Bij binnenkomst in het appartement valt meteen de houten vloer op, zonder drempels en brede doorgangen. Dus ook personen met een rolstoel kunnen hier naar binnen. Na de meterkast en het toilet met fontein kom je in de kleine kamer waar een aantal vaste schuifdeurkasten staan. Ideaal als bergruimte of als kleedkamer. De volgende deur leid je naar de grote slaapkamer waar met gemak een 2-persoons bed kan staan. Aan de overzijde in de gang heb je de toegang tot de ruime badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel. We lopen door naar de lichte woonkamer met veel ramen. De half open keuken met inbouwapparatuur en eetbar trekt meteen de aandacht. Gezellig kokkerellen en toch contact met de woonkamer, eet smakelijk!. Achter de keuken is nog een heerlijke ruime berging (CV ruimte) met voldoende plek voor diverse witgoed apparaten.


    Bijzonderheden:
    * woonkamer voorzien van screens
    * servicekosten: € 130.- per maand.
    * bouwjaar: 1998
    * mechanische ventilatie
    * kleinschalig complex (6 appartementen)
    * financieel gezonde vereniging van eigenaren.

    Dit appartement graag van binnen bekijken? Neem snel contact op en maak een afspraak voor een bezichtiging.