Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 374.500,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    128 m²
  • Perceeloppervlakte:
    206 m²
  • Inhoud:
    460 m³
  • De Stroekeld 44, RIJSSEN

    Kom binnen kijken in deze perfect onderhouden 2-onder-1- kap woning in woonwijk "De Veeneslagen". Een woning waar je zo in kunt. De ligging is centraal en dichtbij scholen, supermarkt, kerken etc.
    Dit fijne gezinshuis heeft meer dan genoeg ruimte, er zijn maar liefst 4 slaapkamers. En hoe je deze ruimtes wil gaan gebruiken, als slaapkamer of wordt het een thuiswerkplek, relaxruimte of speelruimte? Het is helemaal aan jou!
    In deze woning ga je je ongetwijfeld snel thuis voelen. Alles klopt aan deze woning waar er een perfecte balans is gevonden tussen wonen, baden, slapen en lekker luieren onder de fraai overkapping buiten.

    Loop je met ons mee door de woning?
    Gasten heet je welkom in de ruime hal met garderobe, toilet met fontein en doorgang door de moderne glazen deur naar de lichte woonkamer. Vandaar uit gaan we naar de gezellige uitgebouwde dichte keuken welke voorzien is van alle inbouwapparatuur. De keuken biedt voldoende plek voor een ruime eethoek en heeft uitzicht op de achtertuin. In de keuken hangt een airco waarmee zowel warmte en kou opgewekt kan worden. Via de bijkeuken met vaste kastenwand en wasmachine/drogeraansluiting kom je in de fraai aangelegde tuin met een heerlijke overkapping met berging. Vanuit de tuin is tevens toegang tot de garage (met elektrische deur) en een tweede berging. De tuin heeft een praktische achterom welke afgesloten kan worden door middel van een schuifdeur.
    We gaan naar de:
    eerste verdieping waar we via de overloop toegang hebben tot de 3 slaapkamers, waarvan er 2 zijn voorzien van een vaste kast. De masterbedroom is tevens voorzien van een airco. De badkamer is praktisch ingedeeld en heeft een dubbel wastafelmeubel, ligbad, douchehoek en toilet.
    Via de vaste trap gaan we naar de:
    overloop van de tweede verdieping, tevens de cv-ruimte. Verassend is de extra slaapkamer. Een heerlijke grote kamer welke tevens is voorzien van knieschotten waar je veel spullen in kunt opbergen.


    BIJZONDERHEDEN:
    * goed onderhouden
    * fraaie houten veranda
    * airco in keuken en op slaapkamer
    * aan invalsweg gelegen van woonwijk
    * 4 slaapkamers

    Kortom, wil je wonen in een goed onderhouden woning en geen zin in een verbouwing? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!