Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 429.000,-
 • Soort woonhuis:
  villa, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht onder voorbehoud
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1964
 • Woonoppervlakte:
  223 m²
 • Perceeloppervlakte:
  896 m²
 • Inhoud:
  860 m³
 • Verkocht onder voorbehoud

  De Ruyterstraat 19, RIJSSEN

  Bij inschrijving presenteren wij deze ruime vrijstaande woning inclusief een aangebouwde voormalige praktijkruimte van ongeveer 50 m². De praktijkruimte wordt momenteel gebruikt als een zelfstandige wooneenheid met een eigen entree, berging, woonkamer/keuken, slaapkamer en royale badkamer. Dit gedeelte beschikt over een eigen verwarmingsinstallatie en energiemeters.
  De woning is toe aan een opknapbeurt, maar dit biedt wel de mogelijkheid om volledig naar wens en smaak te verbouwen. Een woning kan je veranderen en aanpassen maar de plek niet en juist die plek is buitengewoon goed. Gelegen aan de rand van Rijssen, tegen het "Hollandsche Schwarzwald" aan.

  De indeling is als volgt:

  Kelder: provisieruimte met berging en cv-opstelling.
  Begane grond: hal met toilet en trapopgang, eetkamer, zitkamer, ruime keuken, bijkeuken met achter-portaal.
  Eerste verdieping: 3 slaapkamers, master bedroom met aangrenzende badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel, aparte douche met toilet en wastafel, tevens wasmachineaansluiting.
  Tweede verdieping: bergzolder bereikbaar via vlizotrap.
  Hoewel de woning groot onderhoud vereist en diverse zaken aangepakt moeten worden, biedt dit de kans om het geheel naar eigen wens te renoveren. Een energielabel wordt niet verstrekt bij de verkoop, maar na renovatie en implementatie van energiebesparende maatregelen zal een betere classificatie waarschijnlijk zijn.

  LET OP!: Op 15 mei a.s. zal een kijkdag plaatsvinden van 16.00 uur tot 19.00 uur. Daarna kan men een bieding uitbrengen dinsdag 28 mei a.s. 12.00 uur.

  De richtprijs voor deze woning bedraagt € 429.000,-- kosten koper.

  De aanvaarding zal snel zijn en de koper moet ermee akkoord gaan dat de woning wordt gekocht en geleverd in de staat waarin deze zich op dat moment bevindt, met een "as is, where is" clausule die de verkoper vrijwaart van aansprakelijkheid.

  Kortom, een unieke kans voor de handige doe-het-zelver om deze ruime woning om te vormen tot een eigen paleis.