Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 270.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    114 m²
  • Perceeloppervlakte:
    160 m²
  • Inhoud:
    340 m³
  • De Ronde Maat 91, RIJSSEN

    Ben jij onder de 35 jaar en ben je op zoek naar een eigen woning? Lees dan snel verder, want wij hebben een hele ruime hoekwoning te koop op een superfijne plek in Rijssen. Het betreft een voormalige huurwoning welke wordt gegund aan starters! Hoe fijn is dat!
    Deze woning ligt in de wijk "De Braakmanslanden" en in de buurt van de bossen, het buitengebied en diverse lagere scholen. Op fietsafstand is een supermarkt en het gezellige centrum van Rijssen. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid en er zijn 8 zonnepanelen geplaatst.

    Loop met ons mee door de woning:
    We komen binnen in de hal met rechts de deur naar de berging/fietsenstalling, garderobekast, toilet en meterkast. In de fijne lichte woonkamer heb je, door de mooie grote ramen, uitzicht op de besloten achtertuin. Deze is te bereiken via een loopdeur aan de achterzijde van de woning. Tevens is hier de toegang tot de praktische provisiekelder. De half open keuken is voorzien van een wasemkap en een vier-pits gasplaat.
    We lopen door naar boven met toegang tot de 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel en inloopdouche. Via de vast trap gaan we naar de 2e verdieping met de CV-opstelling, mechanische ventilatie, omvormer voor de zonnepanelen en de wasmachineaansluiting.
    De ruimte is zeer geschikt om een mooie (slaap)kamer te maken.
    De besloten achtertuin is ook te bereiken via een achterom.


    Bijzonderheden:
    * deze woning wordt gegund aan starters tot 35 jaar die de woning zelf gaan bewonen.
    * 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4e slaapkamer op zolder.
    * dichtbij scholen, bossen en buitengebied.
    * perceelgrootte: 160 m2.
    * 8 zonnepanelen.

    Heb jij interesse in deze leuke woning? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om een bezichtiging af te spreken. Wellicht wordt dit betaalbare huis je nieuwe thuis.

    Ben je benieuwd of deze woning voor jou betaalbaar is en wat je maandlasten zullen worden?
    Team Snijders Makelaars kan je in contact brengen met een onafhankelijk hypotheek adviseur voor een vrijblijvend en goed advies.

    Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld via diverse externe kanalen. Team Snijders Makelaars kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.