Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 269.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1976
  • Woonoppervlakte:
    94 m²
  • Perceeloppervlakte:
    155 m²
  • Inhoud:
    440 m³
  • Broedersdijk 72, RIJSSEN

    Starters opgelet! In de wijk de Braakmanslanden, lekker dicht bij het bos en buitengebied staat in een rustige straat deze leuke tussenwoning. Voel je welkom in deze nette woning. Meteen bij binnenkomst in de woonkamer ervaar je de fijne lichtinval en genoeg ruimte voor je meubels. De uitgebouwde keuken is natuurlijk voorzien van diverse inbouwapparatuur, terwijl je in de provisiekelder nog genoeg opbergruimte vindt. Achter het huis is een fijne overkapping waar je heerlijk beschut kunt zitten tot in de late uurtjes. Deze tuin is ook te bereiken via een poort achterom, ideaal! In de buurt is voldoende parkeergelegenheid voor familie en vrienden die op bezoek komen.

    We nemen je mee door de woning:
    De auto kun je parkeren op een gedeelte eigen terrein, lekker dicht bij de entree. Via de poort kom je bij de voordeur, maar je kunt ook naar binnen gaan via de berging waar je meteen je fiets kunt stallen. In de hal vinden we het toilet, de meterkast en genoeg ruimte voor de garderobe. Kom binnen in de woonkamer, lekker licht en ruim. Vanuit de eethoek heb je zicht op de keuken, tuin en woonkamer. Heerlijk centraal dus. Hier vind je ook de deur naar de provisiekelder. We gaan meteen door de keuken naar buiten. Een lekker beschutte tuin op het noord/westen en zoals gezegd: via een poort achterom te bereiken.

    We gaan naar boven, eerste verdieping:
    Vanuit de overloop (met airco) heb je toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan 1 met balkon. Natuurlijk is er ook een badkamer en wel met een bad én een inloopdouche, een toilet en wastafelmeubel.
    Via de vaste trap komen we op de bergzolder waar de aansluiting is voor de wasmachine en droger. Tevens is hier de CV-installatie. Een eventuele 4e slaapkamer is hier zeker te realiseren.

    Bijzonderheden:
    * rustige ligging
    * airco op overloop
    * overkapping achter het huis
    * energielabel C

    Kortom, een superleuke woning waar niet al te veel aan hoeft te gebeuren, maak snel een afspraak voor een bezichtiging!