Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 399.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    154 m²
  • Perceeloppervlakte:
    218 m²
  • Inhoud:
    718 m³
  • Arend Baanstraat 26, RIJSSEN

    Ontdek dit comfortabele en instapklare vrijstaande woonhuis, gelegen op een rustige en verkeersluwe plek aan 't Struetje. Deze in 1990 gebouwde woning is volledig onder keldert en uitstekend onderhouden, waardoor je direct kunt genieten van alle comfort en luxe die het te bieden heeft. De woning is recent voorzien van kunststof kozijnen met HR++ en triple beglazing.
    De gezellige woonkeuken, vernieuwd in 2020, is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en biedt via een schuifpui directe toegang tot de aangebouwde serre. Hier geniet je van veel natuurlijk licht en een naadloze overgang tussen binnen en buiten.
    Het sanitair is recent vernieuwd en van hoge kwaliteit, passend bij de rest van de woning. In de zonnige vrije achtertuin kan er heerlijk genoten worden van een hapje en een drankje onder de overkapping.
    De woning ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Rijssen en sportpark De Koerbeld. Supermarkt, scholen en gezondheidscentrum zijn ook allemaal in de nabije omgeving te vinden.

    Loop met ons mee door de woning:
    Begane grond: Bij binnenkomst in de ruime en lichte hal is er toegang tot de woonkamer, badkamer en woonkeuken. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een sfeerhaard, wat zorgt voor een gezellige ambiance. De badkamer is modern en uitgerust met een wastafelmeubel, ligbad en een inloopdouche. De gezellige woonkeuken, vernieuwd in 2020, is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. Via een schuifpui heb je directe toegang tot de aangebouwde serre, waar je kunt genieten van veel natuurlijk licht en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De serre biedt een fijne plek om te ontspannen met uitzicht op de besloten achtertuin. Vanuit de keuken kom je in het achterportaal, waar het toilet is en tevens toegang tot de achtertuin met overkapping en de kelder. De zeer ruime kelder bestaat uit een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger en een garage/berging met voldoende ruimte voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen.
    Via de hal gaan we naar de eerste verdieping: Op de overloop, die voorzien is van airco, is de CV-ruimte netjes weggewerkt achter bergkasten. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, met de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een toilet en een wastafelmeubel. De bergzolder is te bereiken via één van de slaapkamers.

    BIJZONDEREHEDEN:
    * kunststof kozijnen
    * HR++ en triple beglazing
    * airconditioning op overloop en woonkeuken
    * geheel onder keldert met eigen inrit
    * vloerverwarming in keuken, woonkamer en serre
    * waterontharder (2022)

    Deze woning combineert rust, comfort en een centrale locatie, waardoor het de ideale plek is voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging in!