Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 530.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2003
  • Woonoppervlakte:
    152 m²
  • Perceeloppervlakte:
    422 m²
  • Inhoud:
    684 m³
  • Bergleidingweg 57, NIJVERDAL

    Aan de rand van Nijverdal en op fiets/loopafstand van "De Sallandse Heuvelrug", scholen en sportvelden ligt deze mooie ruime vrijstaande woning. In het straatbeeld valt de woning meteen op door haar hoge lessenaar dak. Binnen valt meteen de lichte woonkamer op met grote ramen, een tijdloze leistenen vloer en de gezellige (gas)sfeerhaard. Tevens vind je op de begane grond een royale slaapkamer annex de badkamer met ligbad, toilet, wastafel én inloopdouche. De woning is uitstekend geïsoleerd (Label A+), voorzien van 14 zonnepanelen en er zijn meerdere isolerende voorzieningen getroffen. In de ruime tuin heb je veel privacy en er is veel groen, dit maakt dat het hier elke dag genieten is. De auto kan op de oprit, onder de carport en bij slecht weer rij je de auto zo de garage (met elektrische deur) in. Ideaal.

    We nemen je mee door de woning
    Bij binnenkomst aan de Bergleidingweg 57 tref je de ruime vide aan en zie je gelijk de prachtige leistenen vloer. Deze vloer is over bijna de gehele begane grond doorgelegd. We lopen door de hal met trapopgang, bergkast, meterkast en toilet met fontein. Vanuit de hal is ook de toegang tot de bijkeuken en garage. We komen in de fraaie woonkamer met (gas)sfeerhaard waar je door de bijzondere indeling diverse zithoekjes kunt creëren. Vanuit de half open keuken met diverse inbouwapparatuur heb je een vrij uitzicht over het groenplantsoen aan de voorzijde. We lopen door de 2e hal naar de slaapkamer met vaste kastenwand. Aansluitend kom je in de heerlijke badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Mede door de vloerverwarming op bijna de gehele begane grond en de (gas)sfeerhaard is het hier overal aangenaam vertoeven. De tuin is te bereiken vanuit de woonkamer via de terrasdeuren en vanuit de 2e hal. De besloten en veel privacy biedende tuin is netjes aangelegd met diverse terrassen en een vijver. Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid, zowel op eigen terrein (3 parkeerplaatsen) als op de openbare gelegenheid.
    We gaan naar de eerste verdieping:
    Hier vind je 2 slaapkamers, met de mogelijkheid en genoeg ruimte om er een 3e slaapkamer te realiseren. Achter de schuine kanten is nog voldoende bergruimte. Tevens is er een 2e badkamer met dakkapel, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.
    De vliering is te bereiken via een zolderluik.

    Bijzonderheden:
    - energielabel A+
    - 14 zonnepanelen
    - nabij uitvalswegen
    - op loopafstand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
    - levensloopbestendige woning
    - vloerverwarming op de gehele begane grond met uitzondering van slaapkamer en garage
    - garage met elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionale deur
    - ruime parkeergelegenheden op eigen terrein en in de openbare ruimte.


    Zie jij jezelf hier wel wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet begint hier je nieuwe avontuur!
    Tel: 0548-540045 / mail: info@teamsnijders.nl