Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 199.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1967
  • Woonoppervlakte:
    97 m²
  • Perceeloppervlakte:
    172 m²
  • Inhoud:
    350 m³
  • Pannenbakkersstraat 4, HOLTEN

    In verband met de vele aanvragen is op dit moment niet meer mogelijk om een bezichtigingsafspraak in te plannen.
    Stuur een e-mail naar info@teamsnijders.nl en wij plaatsen je op de wachtlijst.


    Wil je graag een fijne tussenwoning en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij in Holten een super leuke woning aan de Pannenbakkerstraat 4. In de gezellige wijk "De Kol", dicht bij de Holterberg, het station, scholen en het gezellige centrum van Holten. Deze voormalige huurwoning moet dus wel opgeknapt worden maar heeft alles om er een heerlijk thuis van te maken.

    Kom met ons mee door de woning:
    Via de entree aan de voorzijde kom je binnen in een voorportaal, we lopen door naar de hal vanwaar je toegang hebt tot de trapkast, meterkast, toilet, de dichte eenvoudige keuken en de fijne lichte woonkamer. Vanuit de keuken loop je naar buiten naar de besloten tuin met vrijstaande berging en poort (achterom) naar de openbare parkeerplaatsen. Via de trap vanuit de hal gaan we naar de:
    eerste verdieping en komen op de overloop. deze woning heeft zelfs 4 slaapkamers waarvan 1 voorzien is van een inbouwkast. In de badkamer vind je een inloopdouche, wastafelmeubel en tevens de aansluiting voor de wasmachine. Dmv een vlizotrap kom je op de:
    ruime zolderberging met CV-installatie.

    Bijzonderheden:
    * Bouwjaar: 1967
    * Perceelgrootte: 172 m2
    * Woning wordt verkocht aan starters, die niet ouder zijn dan 35 jaar en de woning zelf gaan bewonen.
    * Dichtbij scholen, Holterberg, station en centrum van Holten.
    * Gedeelteijk dubbel glas.

    Kortom, ben je nieuwsgierig geworden en niet bang voor een flinke verbouwing? Plan dan nu je bezichtiging op dinsdag 25 april 2023. Wie weet wordt dit wel je nieuwe droomhuis!

    Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld via diverse externe kanalen. Team Snijders Makelaars kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.