Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 375.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2017
  • Woonoppervlakte:
    132 m²
  • Perceeloppervlakte:
    191 m²
  • Inhoud:
    488 m³
  • Hermesstraat 28, HENGELO

    Op een fijne plek in Hengelo bieden wij deze luxe tussenwoning aan. De woning is gebouwd volgens het MorgenWonen concept. Dit houdt in dat het uitstekend geïsoleerd is en alle ramen voorzien zijn van drielaags isolatieglas. De woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is bekleed met zonnepanelen waarmee je je eigen duurzame energie opwekt. Er zijn dan ook (bijna) geen energielasten. Op de vloeren van begane grond en verdieping ligt PVC. De keuken en badkamer zijn luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De wijk "Park Veldwijk" ligt dichtbij de ontsluitingsweg naar Enschede en heeft een eigen winkelcentrum met supermarkt, winkels, horeca en een basisschool.

    We nemen je graag mee door de woning:
    Begane grond: Door de voordeur kom je in de hal met toilet (met fontein) en meterkast. Natuurlijk is er ook ruimte voor een garderobe en op de vloer ligt PVC wat doorloopt over de gehele begane grond. Vanuit de hal loop je door naar de lichte woonkamer met open keuken. Deze luxe keuken is natuurlijk voorzien van alle inbouwapparatuur. Onder de trap is een ruime berging voor eventueel een extra koelkast/diepvries en/of voorraad. Aan de achterzijde van de woonkamer loop je via de achterdeur naar het terras en de fraai aangelegde tuin. In de tuin staat een houten berging.
    Via de betonnen trap met vaste vloerbedekking (dus geen geluid van buren) kom je op de;
    Eerste verdieping: de overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, allemaal met PVC en genoeg ruimte voor een kledingkast. In de badkamer vind je een douche, toilet en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Via de vaste trap lopen we naar de;
    Tweede verdieping: waar ruimte is voor de wasmachine en/of droger. Ondanks dat hier ook de technische installatie geplaatst is blijft er voldoende bergruimte over.

    Bijzonderheden:
    - NOM woning (= nul op de meter): hoge isolatiewaarde door o.a. triple beglazing, warmtepomp en zonnepanelen
    - de woning is volledig gasloos.
    - Kunststof kozijnen met draai-kiep ramen.
    - Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. lucht tot lucht warmtepomp.
    - Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.
    - Houten berging.
    - Zonnig terras

    Kortom: een mooie woning op een fijne plek en helemaal klaar voor de toekomst Plan snel een bezichtiging in!

    NB: foto's zijn niet van actuele situatie maar geven een impressie van de indeling weer!
    woning is beschikbaar ongeveer maart/april 2024