Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 699.000,-
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    171 m²
  • Perceeloppervlakte:
    534 m²
  • Inhoud:
    769 m³
  • Daalakkers 2, ENTER

    Op een prachtplek, uitkijkend op een fraai plantsoen, ligt dit uitgebouwde en in nieuwstaat verkerende herenhuis. De woning, gebouwd in Saksische stijl, is instapklaar en volledig voorzien van hedendaags comfort. Een prachtig aangelegde tuin met diverse zitjes en een luxe overkapping maken het geheel compleet. Aan de isolatie en energetische waarden is veel aandacht besteed, met 14 zonnepanelen, een warmtepomp en airconditioning.
    De ruime open keuken is een echte leefkeuken, waar gezelligheid aan de grote tafel vanzelfsprekend is. Daarnaast is er zelfs nog ruimte voor een werkplek.De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming die geheel doorloopt naar de hal en toilet. Deze woning is afgewerkt met prachtige materialen en over elk detail is nagedacht, de afwerking is van hoog niveau. De perfecte balans tussen wonen, slapen, baden en genieten komt hier volledig tot zijn recht, omdat er op geen enkel element is bezuinigd. Bovendien ligt de woning op loopafstand van buitengebied de "Hamberg/Achter-es" en nabij het centrum van Enter, terwijl de A1 ook binnen vijf minuten bereikbaar is. Kortom, een heerlijk familiehuis waar je direct kunt intrekken en volop kunt genieten van alles wat het te bieden heeft.

    Maar loop met ons mee door de woning:
    Begane grond: Via de entree komen we in de ruime hal met trapopgang en garderobe nis. Tevens is hier de toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer met open keuken. Zodra je de woonkamer binnenstapt, ervaar je ook hier de luxe, maar zeker ook de gezellige uitstraling. De moderne en compleet ingerichte keuken is het gezellige middelpunt van deze ruimte. Vanuit de eetkamer gaan we via schuifdeuren naar een van de terrassen in de fraai aangelegde tuin. Hier is altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. In het achterportaal, bereikbaar vanuit de eetkamer, bevindt zich nog een bergkast. Ideaal is ook de provisiekelder, toegankelijk vanuit de keuken. Vanuit de eetkamer lopen we naar de garage/berging met toegang tot de overkapping achter de woning.

    We gaan door naar de eerste verdieping: de overloop leidt naar drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kasten. De badkamer is luxe ingericht met een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Er is een apart toilet en een wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger. Achter het washok ligt een grote slaapkamer of bergzolder met CV-opstelling.

    Bijzonderheden:
    * 14 zonnepanelen
    * warmtepomp
    * airco
    * op loopafstand van buitengebied
    * op loopafstand van centrum
    * fraai aangelegde tuin met verschillende terrassen en overkappingen
    * vloerverwarming op gehele begane grond
    * energielabel A


    Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de luxe en het comfort dat deze woning te bieden heeft.