Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 235.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    106 m²
  • Perceeloppervlakte:
    185 m²
  • Inhoud:
    452 m³
  • Borg Ewsum 38, ALMELO

    Wauw, wij mogen deze leuke tussenwoning in Almelo aanbieden. Heb je geen zin in veel kluswerk? Dan is deze woning iets voor jou! Instap klaar en goed onderhouden. De woning uit 1973 ligt in de gezellige wijk "De Schelfhorst" en is op loop- en fietsafstand van een winkelcentrum, openbaar vervoer, scholen en sportvoorzieningen. Door de ligging aan de rand van de wijk ben je ook zo in het buitengebied waar je lekker kunt wandelen of fietsen. De woning heeft 4 slaapkamers waardoor je lekker veel ruimte hebt.

    We lopen door de woning:
    We beginnen bij de voorentree: in de hal vind je het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer. Deze is voorzien van een prachtige massieve parketvloer en door de grote ramen aan de voor en achterzijde ervaar je hier een fijne lichtinval. De keuken is half open en daardoor houd je contact met familie en vrienden terwijl je aan het koken bent. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis en wasemkap maar biedt genoeg ruimte voor een losse koelkast/diepvries en eventueel een vaatwasser. Aansluitend aan de keuken vind je de ruime trapkast met voldoende opbergruimte. We lopen meteen door naar de tuin. Hier kun je heerlijk relaxen, hij is gelegen op het noord westen en fraai aangelegd. Vanuit de tuin heb je toegang tot de garage waar genoeg ruimte is voor een auto en/of fietsen. Door de poort ben je zo lopend of met de fiets onderweg.
    Via de hal aan de voorzijde gaan we naar de 1e verdieping waar 3 royale slaapkamers zijn. Allemaal netjes afgewerkt en met rolluiken waardoor het in de zomer lekker koel is. Hang je kleren maar in de "walk in closet" naast de "master bedroom". De badkamer heeft een wastafelmeubel met wastafel, een toilet, een douchehoek en een designradiator.
    Door naar de 2e verdieping: Via de vast trap kom je op de overloop met bergruimte, de stookruimte waar ook nog veel spullen opgeborgen kunnen worden en de vierde slaapkamer met wastafel. Deze kamer is super netjes afgewerkt en heeft achter de schuine wanden ook weer veel pakruimte. In deze kamer is ook de wasmachine,- en drogeraansluiting.

    Bijzonderheden:
    * 4 ruime slaapkamers
    * begane grond voorzijde voorzien van rolluiken / achterzijde zonnescherm
    * 1e verdieping voorzien van rolluiken
    * garage
    * aan de rand van gezellige wijk "De Schelfhorst"
    * perceel 185m2
    * gelegen aan de rand van het buitengebied

    Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu je bezichtiging en misschien wordt dit wel je nieuwe droomhuis!