9,4
klantbeoordeling

Ik wil kopen

Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw ben je bij Team Snijders Makelaars aan het juiste adres.

Lees verder

Ik wil verkopen

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden?

Lees verder

Waardebepaling

Wij plannen graag een geheel vrijblijvende waardebepaling bij je thuis.

Lees verder

Voor als je klaar bent voor de volgende stap! Al 25 jaar een begrip in Rijssen en omstreken.

Tevreden kopers en verkopers, daar zorgen we al 25 jaar voor bij Team Snijders. Misschien staat jouw nieuwe (t)huis al tussen ons aanbod. Bij Team Snijders brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Op een nuchtere, eerlijke en persoonlijke manier.

Twente is onze thuisbasis, met Rijssen-Holten als middelpunt. Onze makelaar Hans is beëdigd en gecertificeerd NVM-makelaar. 

Ook voor taxaties ben je bij ons aan het juiste adres, wij zijn ingeschreven in het NRVT (nederlands Register van Taxateurs) en aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), dit houdt in dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen.


Lees verder

Deskundig, eerlijk en persoonlijk
Hart voor huizen

Deskundig

Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij! Onze makelaar is uitstekend geschoold, heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.

Eerlijk

Een huis (ver)kopen doe je niet iedere dag. Er komt van alles bij kijken waar je geen idee van hebt. Dan is het fijn als je kunt terugvallen op een team dat je eerlijk advies geeft. Team Snijders Makelaars helpt huis(ver)kopers al 25 jaar met veel plezier en weet precies wat er moet gebeuren om van de sleuteloverdracht een feest te maken.

Persoonlijk

Team Snijders Makelaars is een klein en wendbaar team. Dat betekent een directe lijn met jou, vlotte communicatie en aandacht voor jouw wensen.  We beginnen altijd met een persoonlijke kennismaking: wie ben je en wat zoek je? Daardoor leren we jou én je wensen kennen. Zo kunnen we een huis voor je vinden dat bij je past. 

 

 

 

Actualiteiten
Vastgoedbeheer

Ben je vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wil je dat jouw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan ben je bij Team Snijders Makelaars...

Lees verder
10,

Een fijn team die je overal bij wil helpen en je ook overal van op de hoogte houd. Snel en makkelijk ons huis verkocht dankzij team snijders.

10,

Inmiddels twee keer een woning verkocht met Team Snijders. Echt een aanrader. Hans Snijders heeft veel kennis en weet waar hij over praat. Als je iemand zoekt, die actief is met het verkopen van je woning, dan is mijn mening dat er geen betere makelaar te vinden is in de regio.

* Op basis van 84 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden Beoordelingen

Een kijkje
Achter de schermen

Bekijk op instagram

Hans Snijders
nvm makelaar

Geboren en getogen Rijssenaar. Met ruim 25 jaar ervaring als makelaar ben ik jullie steun en toeverlaat als het om jullie woning gaat. Ook in deze vluchtige tijd besteden wij uitgebreid aandacht aan al jouw woonwensen. Aandacht en resultaat voor onze klanten is het belangrijkste om na te streven. En dat geeft ons plezier! Tevens ben ik gecertificeerd taxateur, ingeschreven in het NRVT (nederlands Register van Taxateurs) en zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), dit houdt in dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. 

Lees verder

Helga Snijders
Commercieel medewerker

Helga is de echtgenote van Hans. Samen zijn ze in 1997 gestart met het makelaarskantoor. Helga regelt voornamelijk de financiële zaken maar biedt ook een helpende hand aan de binnendienst indien het nodig is. 

Het mooiste aan haar werk? De afwisseling, geen dag is hetzelfde en met name door de gezellige sfeer op kantoor gaat ze elke keer met heel veel plezier naar het werk.

Lees verder

Esther Karsten
Commercieel medewerker

Esther is een geboren en getogen Nijverdaller. Na bijna 20 jaar bij een makelaars- en assurantiekantoor in Nijverdal te hebben gewerkt is ze in het voorjaar van 2022 onderdeel geworden van Team Snijders. Met haar achtergrond is ze dan ook van grote toegevoegde waarde. Samen met haar man René heeft ze een zoon en een dochter en vieren ze volgend jaar alweer hun 25-jarige huwelijk. Haar vaste werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact op!

Een huis aan- of verkopen is teamwork waarbij een goede communicatie en vooral een eerlijk advies van essentieel belang is. Niet iets mooier maken dan het is en weten waar je aan toe bent. Met 25 jaar ervaring ben je bij NVM makelaar Team Snijders Makelaars aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte!
Volg ons online