9,4
klantbeoordeling

Ik wil kopen

Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw ben je bij Team Snijders aan het juiste adres.

Lees verder

Ik wil verkopen

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden?

Lees verder

Waardebepaling

Wij plannen graag een geheel vrijblijvende waardebepaling bij je thuis.

Lees verder

Voor als u klaar bent voor de volgende stap! Al 25 jaar een begrip in Rijssen en omstreken.

Al 25 jaar houdt ons team zich bezig met verkoop, aankoop, taxaties en verhuurbemiddeling van onroerend goed voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn actief in Twente met Rijssen–Holten als middelpunt. Ons team bestaat uit een beëdigd en gecertificeerd NVM-makelaar en twee commercieel medewerkers.

Lees verder

Toonaangevend in
Rijssen en omstreken

deskundigheid

Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij! Onze makelaar is uitstekend geschoold, heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.


enthousiasme

Wij gaan uw huis verkopen of uw koopt een nieuwe woning! Met onze persoonlijke en gedreven aanpak nemen wij u alle zorgen uit handen en streven samen met u naar het behalen van een optimaal resultaat.

kwaliteit

Team Snijders Makelaars valt op door een enthousiaste en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant graag wilt.

maximale belangenbehartiging

Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, weten de unieke kenmerken van uw woning goed te benadrukken en we houden van actie en creativiteit, te alle tijde.

Actualiteiten
Vastgoedbeheer

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij Team Snijders Makelaars...

Lees verder
10,

Alles ging snel en professioneel. Een prettige begeleiding van A-tot-Z, waarbij Team Snijders ons het meeste werk uit handen nam en ook net dat beetje extra service bood wanneer een situatie daarom vroeg.

10,

Een fijn team die je overal bij wil helpen en je ook overal van op de hoogte houd. Snel en makkelijk ons huis verkocht dankzij team snijders.

* Op basis van 84 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden Beoordelingen

Een kijkje
Achter de schermen

Bekijk op instagram

Hans Snijders
nvm makelaar

Geboren en getogen Rijssenaar. Met ruim 25 jaar ervaring als makelaar ben ik uw steun en toeverlaat als het om uw woning gaat.Ook in deze vluchtige tijd besteden wij uitgebreid aandacht aan al uw woonwensen. Aandacht en resultaat voor onze klanten is het belangrijkste om na te streven. En dat geeft ons plezier!

Lees verder

Helga Snijders
Commercieel medewerker

Helga is de echtgenote van Hans. Samen zijn ze in 1997 gestart met het makelaarskantoor. Helga regelt voornamelijk de financiele zaken maar biedt ook een helpende hand aan de binnendienst indien het nodig is. Haar vaste werkdagen zijn dinsdag en vrijdag maar meestal is ze wel vaker te vinden op kantoor.

Het mooiste aan haar werk? De afwisseling, geen dag is hetzelfde en met name door de gezellige sfeer op kantoor gaat ze elke keer met heel veel plezier naar het werk.

Lees verder

Esther Karsten
Commercieel medewerker

Esther is een geboren en getogen Nijverdaller. Na bijna 20 jaar bij een makelaars- en assurantiekantoor in Nijverdal te hebben gewerkt is ze in het voorjaar van 2022 onderdeel geworden van Team Snijders. Met haar achtergrond is ze dan ook van grote toegevoegde waarde. Samen met haar man René heeft ze een zoon en een dochter en vieren ze volgend jaar alweer hun 25-jarige huwelijk. Haar vaste werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact op!

Een huis aan- of verkopen is teamwork waarbij een goede communicatie en vooral een eerlijk advies van essentieel belang is. Niet iets mooier maken dan het is en duidelijk weten waar u aan toe bent. Met 25 jaar ervaring bent u bij NVM makelaar Team Snijders Makelaars aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte!
Volg ons online