Verkoop pakketten

Omdat niet elke verkoop hetzelfde is kun je bij ons kiezen uit diverse pakketten.

Het komt regelmatig voor dat iemand uit de familie of kennissenkring de woning wil kopen, ook dan moet er nog veel geregeld worden. Dat kan Team Snijders Makelaars voor u doen. Pakket “TEAM support” is dan echt iets voor jou.

Of misschien ben jij diegene die graag zelf de touwtjes in handen heeft, veel dingen zelf kan regelen maar ook gebruik wil maken van de tools van Team Snijders Makelaars. Wij regelen dan voor jou de administratieve kant van de verkoop en uiteraart een mooie presentatie op social media. Met het pakket “TEAMwork” zit je dan helemaal goed.

Wil je volledig ontzorgt worden? kies dan voor pakket “TEAM Snijders”. Wij regelen alles voor jou vanaf in verkoopname, de bezichtigingen, de onderhandelingen tot en met notaris. En als je dan toch iets zelf wilt doen: bak een lekkere appeltaart, Team Snijders Makelaars zorgt voor de taartmix.

Voor een overzicht van de pakketten klik je op het formulier. Heb je nog vragen? Je kan ons altijd bellen of mailen. Ons team staat voor jou klaar!