Verkopen

De verkoop van een woning is vaak omgeven door emoties. TeamSnijders Makelaars is als geen ander in staat om los van emoties het optimale resultaat voor u te bereiken. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifike kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs en de daarbij passende vraagprijs.

Verkoop in bijzondere situaties

Wij zijn uw partner en belangenbehartiger bij reguliere verkoop maar ook bij verkoop met restschuld, gedwongen verkoop, verkoop bij echtscheiding, bij overlijden en/of erfenis is TeamSnijders makelaars de professional voor het oplossen van al uw vraagstukken. Daarbij leggen wij voortdurend contacten met organisaties als banken, bijzonder beheer-afdelingen en de Nationale Hypotheek Garantie. Alles om samen met u tot een goede oplossing te komen.

Deskundigheid

Binnen ons team is iedereen betrokken bij de verkoop van uw woning, zowel de makelaar als de binnendienst bezoekt uw woning. Zo kunnen we eventuele kopers optimaal adviseren en garanderen wij de continuïteit van het gehele verkoopproces.
Onze makelaar is gecertificeerd en ingeschreven in het register VastgoedCert.

Presentaties

Wij zorgen voor een optimale presentatie van uw woning. Onder andere in de vorm van het samenstellen van een complete en uitgebreide verkoopbrochure voorzien van professionele foto’s en (digitale) plattegronden, het verzorgen en plaatsen van een 360° en/of video (optioneel), etalagepresentatie, onze lijst van zoekers in ons uitwisselingssysteem en natuurlijk een plaatsing op onze eigen website, leeftwente.nl en dé woonsite Funda.nl. Ook maken wij (eventueel) gebruik van herkenbare “te-koop” borden.

Altijd op de hoogte

Tijdens het verkooptraject houden wij u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de verkoop van uw woning. Zo ontvangt u wekelijks de statistieken van uw Funda-pagina, zodat u precies weet hoeveel interesse er online voor uw woning is. Maar ook periodiek persoonlijk contact met u als opdrachtgever vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.

AKTIE: geen verkoop = geen kosten

TeamSnijders Makelaars berekend geen intrekkingskosten indien de woning niet verkocht wordt en de opdracht ingetrokken wordt.

Voorwaarden:
Mocht de opdracht tussentijds door opdrachtgever of opdrachtnemer worden beëindigd, dan is opdrachtgever aan TeamSnijders Makelaars een vergoeding verschuldigd van de daadwerkelijk gemaakte kosten waar onder: de fotograafkosten, evt. bouwkundige keuring, kosten digitaliseren plattegronden, advertentiekosten en overige gemaakte kosten.

Woning moet minimaal 1 jaar in de verkoop staan.

Uw woning verkopen?

Wilt u uw woning (binnenkort) verkopen en bent u benieuwd naar onze ideeën om een snelle verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.