Verkopen

Een huis verkopen is teamwork

Je huis verkopen is een emotionele gebeurtenis. Het is niet slechts een stapel stenen met een dak, maar een plek waar je van alles hebt meegemaakt en opgebouwd. Een deel van je leven. Dat kan je beslissingen flink beïnvloeden. 

Team Snijders Makelaars bekijkt het nuchter. We bepalen een reële verkoopprijs en een passende vraagprijs voor je woning. Voor ieder huis is een koper, voor ieder budget een doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde.

Bel Team Snijders Makelaars voor persoonlijk advies over de beste verkoopstrategie.

 

Stapsgewijs richting verkoop van je huis

Waar moet je op letten als je je huis verkoopt? Welke stappen doorlopen? Wat zijn belangrijke aandachtspunten? Je woning verkopen gaat makkelijker als een betrokken team je ondersteunt en de goede kant op wijst. 

Van de taxatie tot de presentatie en de ontvangst van eventuele kopers, ons hele team staat achter je. Onze makelaar Hans is gecertificeerd en ingeschreven in het register van VastgoedCert, waardoor jij kunt rekenen op professionele diensten volgens geldende standaarden.

Optimale huispresentatie

Hoe je je woning presenteert, bepaalt een flink deel van het verkoopsucces. Wij zorgen dat je huis opvalt met advertenties op meerdere websites en locaties:
- De bekende huizenwebsites incl. professionele foto’s, plattegronden, 360° (en evt. video)
- Funda.nl
- Leeftwente.nl
- Onze eigen website
- Ons interne zoekersbestand
- Onze etalage
- Verkoopborden (tuin en gevel)

Altijd op de hoogte

Kies je voor Team Snijders, dan ga je voor transparantie. We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang van je huisverkoop. Wekelijks delen we Funda-statistieken met je, zodat je weet hoeveel interesse er voor je woning is. Regelmatig nemen we ook even persoonlijk contact met je op om de laatste ontwikkelingen met je te bespreken.

Begripvolle begeleiding bij beladen beslissingen

Verkoop met restschuld, gedwongen verkoop, echtscheiding, het huis van je overleden ouders als deel van de erfenis, de beslissing om een huis te verkopen is vaak niet makkelijk en kan familierelaties op scherp zetten. 

Dan is het fijn om een betrokken, professioneel team achter je te hebben die je in alle stappen begeleidt. Team Snijders kent de weg naar de verschillende banken, bijzonder beheerafdelingen en de Nationale Hypotheek Garantie. Samen komen we tot een goede oplossing.

 

Je woning verkopen?

Professionele begeleiding, oog voor de menselijke achtergrond en kennis van zaken maken van Team Snijders jouw ideale partner voor het verkopen van je huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een telefonische afspraak met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.