Morgen wonen

De maatschappij verandert. Door nieuwe technologieën, grotere persoonlijke zelfstandigheid en andere manieren van werken en recreëren in en om het huis zijn de wensen ten aanzien van de woonomgeving veranderd. Mensen hebben behoefte aan een eigen plek die matcht met hun situatie en hun ideeën. Het Nederlandse woningaanbod is hier niet op berekend. Niet in kwantiteit én niet in kwaliteit. Immers: de moderne consument leeft bewust en is kritisch. Hij wil ruim, energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm, en bovendien betaalbaar wonen.

VolkerWessels wil positief bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen. Levenskwaliteit gaat over geluk, over welzijn, en daarmee – onder meer – ook over voldoende beschikbaarheid van comfortabele, gezonde en betaalbare woningen. Woningen die inspelen op de behoeften en wensen van mens en maatschappij. Levenskwaliteit gaat ook over duurzaamheid. Over het besef dat we de volgende generaties een leefbare aarde willen overdragen.

DE NIEUWE UITDAGINGEN IN DE WONINGBOUW VRAGEN OM INNOVATIE.


Vanuit haar visie om onder geconditioneerde omstandigheden gezonde en energieneutrale woningen te produceren heeft VolkerWessels veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de grensverleggende nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. MorgenWonen is assembleren op een industrieel platform, in een supersnelle bouwtijd. De woning wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwdelen. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit. Onderhoudsarm. Energienotanul. Door de standaardisatie al geschikt voor projecten vanaf één woning.